|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
HD,trebam par savjeta...
Ovak... Konačno se i meni posrećilo ![]() novog harda od 120 gb E sad...budući da do sad nisam nikad imao takvu mrcinu,trebao bih par savjeta... Imam WIN98SE i WIN XP,kaj vi mislite kak da raspodjelim disk?,dakle dva OS-a i jedan dobar dio bih trebao ostaviti za video,malo sam u dilemi kak to rasporedit. OS-ovi idu na FAT32,e sad neznam da li da dio namijenjen za video stavim na NFTS ili mogu i u FAT32 nekak zaobić ono ograničenje od 4GB pri snimanju?Ja bih rađe FAT32.... Ostaviću stari 20 gb disk...dakle mislim si nekak ovak-novi hard master,DVD slave pržilica master-stari disk slave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: HD,trebam par savjeta...
Citiraj:
kaj ce ti uopce 98-ica..stavi w2k ili samo xp i pukni sve pod ntfs...naime primjetio sam doma kad zgasim na naglo komp da pri bootanju w2k pregledava samo fat32 particije..to ti je u jednu ruku dodatna potvrda da je ntfs bolji...istina nes je sporiji ali ima i drugih prednosti... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Da vidimo. HM, nema grega. Ili se sakrio. Riskirati ću. Šulj, šulj... 1. hardovi prim master i slave. 2. DVD sec. master 3. FAT 32 max do 32 GB 4. NTFS se bez kemija neće vidjeti u W98 Particije ovako: 1. Fat 32 Win 98 - 4 GB 2. FAT 32 Win XP - 6 GB 3. FAT 32 Install particija - 10GB 4. FAT 32 Dokumenti, filmovi i sl - 30 GB 5. NTFS obrada videa, muzike i sl. ostatak Postoji program koji omogućava da radiš pod 98 sa NTFS
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Dual boot mora ostat jer sam primjetio neke nekompatibilnosti u vezi toga...a budući da i ja i zlato moje (kupila mi hard za rođendan ![]() Prije na KT133 sam imao zajebancije sa XP-om,ali sa WIN98SE jako rijetko...a od kad imam novu ploču još rjeđe... Hvala na brzim odgovorima ![]() Sad i tak "krstim" novi hardware,pa ću sve to najvjerovatnije delat tek sutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ak se dvije zvjeri nađu-najebaćemo... i ti,i ja ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Oprostite što ometa ova zvjerska druženja ali sada kada imaš bahato mjesta, a da zakomliciraš stvar i uvališ treći OS. Mislim uvali neku instalaciju Linuxa, onako iz fore da teroriziraš susjede, prijatelje i ostale kak imaš Linux i sve znaš ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Re: Pardon
Citiraj:
![]() Ne,nemam se vremena s tim zezat...ali-moglo bi se dogodit da jedan dio harda zauzme prva ljubav ![]() Jedan lijepi,kompletni A1200 emulator:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Re: Re: Re: Pardon
Citiraj:
![]() ![]() ![]() A...ziher si otišao u neki "traženi" smjer tipa ksenobiolog ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|