Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.02.2006., 17:40   #1
celduce
Premium

celduce's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Koji je ovo film:Part 2

Bilo je nedavno na forumu oko filma Duel pa sam se sjetio da muku mucim sa jednim filmom.Gledao davno na VHS-u,videoteka vise nama taj film u ponudi godinam i nesjecam se ni imena.
Pretrazio hrpu movie databasea , preispitao sve svoje poznanike itd.
Dakle film je smjesten u buducnost gdje se vodi rat izmedju ljudi i nekih androida.Ti androidi napadaju grad koji je usred mraka i nekog rock canyona i zasticen nekakvim stitom kojeg ovi androidi non-stop gadjaju i pokusavaju probit i ako probiju pada covjecanstvo.U daljnjem razvitku filma neki lik bjezi kroz vrijeme i vraca se u sadasnjost kako bi napravio temelje za taj grad i vratio ga kroz vrijeme u proslost jer bi tamo imali vise izgleda za borbu.Kasnije dolaze i androidi i tako ratuju u nekom texaskom mjestu u pustinji.
Mislim da je film 98-2000 bio i na hrt-u.Mozda se je cak i zvao gospodar vremena ali sam gledao pojmove uz time travel i sve i nist.Film je na eng i iz neke 1985-1995 ;D
Napominjem da ovaj film nije A.P.E.X koji ima slicnu radnju.
celduce je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2006., 17:43   #2
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Sjecam se, sa nekim energetskim oruzjem neki android probija "grid" na toj kupoli, pa je jedan potporanj oslabio i vracaju grad u proslost, ili nesto tako...

Definitivno bi htio opet pogledati film
Oglas

Oglas
Staro 26.02.2006., 10:14   #3
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

BUMP

Trazi se jos jedan film...

Dakle klinac rastura asteroidse na automatu (uglavnom neku space pucaljku na arkadnoj masini) i kad obori rekord, po njega dolaze dobri alieni (ili cak ljudi) i postavljaju ga za pilota koji ce ih spasiti od losih momaka .
Staro 26.02.2006., 10:52   #4
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor CatKiller
Trazi se jos jedan film...

Dakle klinac rastura asteroidse na automatu (uglavnom neku space pucaljku na arkadnoj masini) i kad obori rekord, po njega dolaze dobri alieni (ili cak ljudi) i postavljaju ga za pilota koji ce ih spasiti od losih momaka .
Starfighter:clap: Mislim da na kraju filma ostaje samo njegov brod u kojem mu mje kompa neki humanoidni gušter i u frci ukljuiče oružje koje nije bilo prije testirano - mislim da se zvalo Ruža smrti - pa se brod automatski počne vrtit ko mutav i poskida cijlu neprijateljsku flotu. Još navrate na zemlju da se mali pozdravi sa mamom i curom Jel taj?

@celduce
Mislim da nisam gledao taj barem se ne sječam - ali bum potražil - znaš možda ko je glumil?
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2006., 11:44   #5
ZMAJ
Premium

...

joj tog starfightera sam se i ja sjetio neki dan i nisam se mogao sjetiti kak se zove...

a ovo drugo mi zvuci ko neka propala kopija terminatora...
ZMAJ je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2006., 17:14   #6
celduce
Premium

celduce's Avatar

Apsolutno neznam nist osim te radnje,malo djeluje po prici kao preslika terminatora ali nije,ondje je bas rat a ne kao jedan arnie koji puca okolo na jednu zenu.
Staro 27.02.2006., 03:11   #7
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor celduce
Apsolutno neznam nist osim te radnje,malo djeluje po prici kao preslika terminatora ali nije,ondje je bas rat a ne kao jedan arnie koji puca okolo na jednu zenu.
Omega Doom - igra ga Rutger Hauer 1997

After earth is taken over by an army of robots, the small number of humans left are forced into hiding. In the nuclear winter, only droids walk the face of the earth, in fear of the rumored human resurgence, and in search of a hidden cache of weapons. One robot, his evil circuits destroyed, enters a small town where a robot civil war is taking place. He tries to convince both sides to join forces in search of the weapons, all the while having a hidden agenda, and an affinity for one of the local droids.

Jel to?
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
Staro 28.02.2006., 01:39   #8
celduce
Premium

celduce's Avatar

ili naski Ratnik Omega,gledao ali nazalost nije...
Staro 28.02.2006., 02:14   #9
joolka
music freak

joolka's Avatar

...ah nostalgija,sjecam se star fightera,par filmova iz tog "zlatnog" doba

...bliski susreti trece vrste
...covjek sa zvijezda
...e.t
...jedan i jedini ALIEN
...generacija 2000,profesori roboti ludnica

..kasni sati,neradi mozak ,ali ima jos par filmova koje mogu uvjek pogledati..
Staro 28.02.2006., 02:37   #10
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Citiraj:
Autor celduce
ili naski Ratnik Omega,gledao ali nazalost nije...
Daj mi nekakav podatak ako se još nešto sječaš osim onog što si več napisao.
Bar jednog glumca ili točan naziv lokacije u filmu ili... sad sam se stvarno zainteresirao pa me ždere:mad:
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno