|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() ne razumijem što se događa, ali FIrefox mi je usporen nešto.. otvorim par prozora u novim Tabovima, i kad kiliknem na neki tab treba ni skoro 2 sekunde da prebaci, a stranica već sva učitana... verzija je zadnja valjda 1.5.0.1 spora... a windowsi friški, vraćen image prije par dana... ima netko slična sranja? inače je radila besprijekorno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
I meni zna tak radit... mislim da je problem u RAM-ima... imam 256 pa mi nije ni cudno... Kolko ti imas RAMa?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koje ekstenzije imaš instalirane? Firefox verzije 1.5.0.x je poznat sa svojim memory leakovima... Nemoj ni slučajno imat FasterFox niti AdBlock instaliran... Ako ni to ne pomaže, probaj sljedeće Odeš u about:config, i nadjes "browser.sessionhistory.max_total_viewers" ( bez navodnika ) i stavis na "0". To je Firefoxova nova "funkcija" od verzij 1.5 koja služi za brzo vraćanje na prethodnu stranicu ( klikanjem na gumb Back ), ali ujedno može i totalno usporiti browser ( prije navedeni memory leakovi ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
imam instaliranu ekstenziju ADBlock (a nju ne mičem nema šanse, odlično radi) ili mi predložite nešto slično tome, a da mi miče razne bannere, reklame i ta sranja sa stranica... te instaliran FlashGot... probat ću reinstalirati.. pa stavim stariju verziju.... koja je uopće prednost novije ove verzije.. ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
E, koristi onda AdBlock plus, njega preporučaju programeri Firefoxa, jer ne stvara leakove ko AdBlock ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
imas li instaliran nekakav antivirus? meni je izgleda nod pravija takve probleme iako je bija iskljucen imon ili kako vec oni zovu dio za skeniranje fileova pristiglih s interneta prije dva dana vratija san image diska u kojem nije bilo noda i firefox sada radi kako treba (ista instalacija ka i prije vracanja imagea jer se ne nalazi na toj particiji) veceras cu ponovo stavit nod pa cemo vidit da li je u tom bija problem
![]() |
![]() |
#9 | ||||||||||||
Premium
|
Evo san se napokon udostojia instalirat taj nod i od onog sekunda otkad je on na kompu rad u firefoxu je nekoliko puta sporiji kroz par dana isprobat cu jos koji antivirus ako situacija bude ista cini mi se da ce mi backup i dalje bit jedini oblik borbe protiv stetocina
![]() |
![]() |
#10 | |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||||||||
Premium
|
u firefoxu 1.5.x Optionsi su malo drugacije organizirani kategorije nisu livo nego iznad jedna od kategorija je Tabs, medjutim u njoj imas dosta manje opcija nego u starijim firefoxovima moguce da je meni tako radi tabbbrowser plugina taj plugin podrzava navedenu opciju (u Preferences-ima pod Guestures)
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|