|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
koja od ove tri ploce?
DFI LanParty UT nF4 Ultra-D FW, SB, s939 DFI NF4 Ultra Infinity, PCIE, SATA, s939 DFI NF4 SLI Infinity, PCIE, SATA, LAN, s939 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
EPoX 9NPA+ Ultra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
to nije bilo pitanje tomeche... ![]() ovisi sa koliko novaca raspolazesh, i treba li ti sli u dogledno vrijeme. raspon cijena ovih triju plocha se krece od 800kn za infinitiy model pa do 1200-1300 za sli infinity, odnosno kojih 1100 za ultra-d. ako ti ne treba sli, i ako ne mislish oc-ati previshe, onda ti je i infinity chisto dovoljna, ultra dje odlichna plocha za sve, a infinity sli uzmi ako imash namjeru u skorije vrijeme upogoniti sli.
![]() |
#4 |
Premium
|
znaci Ultra-D je best buy izbor? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma ova moja je best buy. :clap:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
A ovo za opcije u BIOS-u, nek si momak malo promisli, dal uopce zna za kaj su te postavke i kako ih narihtat, jer ako ih misli ostaviti na auto, onda cemo opet imat postove kak DFI ne radi kako spada... ![]() DTK, kazi ti nama jesi li ti okorjeli overkloker il ne? Ako jesi, onda je DFI way to go, ako nisi, onda ce te i "slabija" Epoxica posluzit...
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() pa nisam okorjeli overkloker,ali naginjem ka tome ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
uzmi ti lijepo dfi ako to mozhesh povoljno ubosti, a na forumu imash fino upute kako podesiti sve u biosu da radi kako spada, postoji sticky, uglavnom dfi plocha je dosta popularna ovdje. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Uzmi DFI Ultra-D iako su sve tri ploče jako slične... No moj izbor bi bio LP Ultra-D
![]() |
#12 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Epox je ok, ali ima jednu veliku manu a to je garancija. Vani je 2g a kod nas samo jedna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Moj glas je za infinity je da je budget ploca ali je jako dobra, tj ja sma jako zadovoljan sa njom. jedino sto me nervira je nekvalitetan zvuk ali nemos imat sve ![]()
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Ne bih se složio. Ja sam se namučio ko sivonja dok je nisam nekako upogonio... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
a kaj je najbolje, brijem da imam jedinu lajvicu koja nema 5.1 ![]() zato mi i sad stoji vani... ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima ih raznih revizija ... za one koji maju problematične primjerke se preporučaju ovi: Installation CD for Sound Blaster Live! 5.1 Model number SB0229 OEM ONLY(Windows XP and older OS). Part1 http://w-ww.megaupload.com/?d=NQCVV6QY Part2 http://w-ww.megaupload.com/?d=B0LHVD9U ili Compaqovi: ftp://ftp.compaq.com/pub/softpaq/sp2...00/SP20920.exe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|