|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() http://ngohq.com/home.php?page=Artic...read&arc_id=70 ![]() Posebnu pažnju na ovaj bug trebaju obratiti vlasnici LG monitora
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Već sam to negdje vidio, ali ako se nitko još na ovom forumu nije potužio za to, onda je problem stvarno rijedak. Ne vjerujem da može za pravo sjebat monitor...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
MA da, ali ovakve gluposti se nisu prije dogadjale..sve ovo vec polako potvrdjuje onaj moj, vec toliko puta iznesen, subjektivni dojam da su novi nV driveri sve gori i gori...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
A čuj,bolje sprječiti nego liječiti ![]()
![]() |
#6 |
Captain
Datum registracije: Aug 2004
|
meni se dogadjalo s tim driverima kad udjem u control panel od grafike da mi monitor potamni sliku tj brightnes padne na nulu. s novim driverima taj problem je nestao
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
no shit ![]() ![]() ![]() ja sam prije par mjeseci postao problem na slicu temu tj. bas na doticni sjeberg i piso sam pizdama tj Nvidiji i jos cekam odgovor mamicu im je..... ![]() umedjuvremenu sam promjenija monitor ali me je dobro ispizdija ![]() bas idem vidi svoj post na nvidii monitor je bio LG 700 P mamicu im jebem ![]() jos mi pizde nisu nista odgovorile
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
LG 900p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Hej bok svima! I ja imam problem sa time imam monitor LG f700p i kada deinstaliran drivere i obrisem ili instaliram stare drivere jos uvijek mi monitor ostaje zaključan pa je moje pitanje da li postoji nekakav generalni restart monitora ili sta mi savjetujete da napravim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A ja mislio da nema problema na ovom forumu ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam donedavno imao jedan stariji LG monitor. Svaki put kad bih usao u control panel, slika bi se nekoliko puta resetirala proizvodeći jeke impulse na katodnoj i jaki zvuk. Bilo mi je jako čutno, no primjetio sam da imam opcije prčkanja po monitoru... Opcije su bile jako fora, jer sam mogao pojačati potencijal katodne cijevi, voltažu i time dobiti iznimno svijetlu sliku, i ko ni sa kojom lampom osvijetliti prostoriju. Iako nisam znao za ovo, shvaćao sam da nešto nevalja te sam vratio stare drivere. Na novom monitoru je to super opcija, i uvijek preko kompa podešavam svijetlinu. Mnogo je lakše |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
pizda im materina cak su mi i pitanje izbrisali sa liste pitanja ![]() mislim na listu na nvidijinim stranicama koja kao sluzi da korisnici postave pitanja koja ih muce koji papci sada ce se pravit da nisam nista pita a ono mi njihovi driveri sjebali monitor e jaba me pas ako necu opet pocet kupovat ATI bobu i trpit njihove katastrofalno lose graficki i tematsko slozene drivere (govorim o samom izgledu i radu sa menijima) koji bar za sada (bar jos ne) ne kure monitore ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovo je vec dugo znana stvar/greska kod nvidie...a momci iz NGOHQ su u svojim drajverima prvi otkrili i uklonili ovaj problem sa DA koj se javljao kod TFT monitora najcesce kod LGa U biti malo kome ta funkcija zbilja treba a radi puno vece probleme iu komplikacije! Svaka cast za NGO! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
Ajd nemoj gluposti pisat ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Pozdrav svima. Nemojte se svađati nego ajde pomognite mi oko mojeg problema, a vezano za taj vrazji bag u driverima. Jer kada deinstaliram drivere i stavim nove monitor mi je jos uvijek zaključan pa mi dajte neke ideje šta da napravim, da li postoji mogučnost restarta monitora ili slično. Hvala dobrim dušama na pomoči. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
aj dobro malo cu se smirit sta je tu mene zapravo najvise iznerviralo je cinjenica da skrivaju greske i prave se ko da se nista nije dogodilo zanemarimo sve sate sta sam potrosija trazeci gresku i znojeci se u strahu da mi je monitor otisa u vjecna lovista i reinstalacije drivera kasne nocne sate i bjesne poglede zene u tri u jutro ![]() cinjenica da te tretiraju ko malog majnuna a ti njima dajes velike pare (za graficku) i jos ti skure monitor mi stvarno ide na zivce isprika bi sve to ispravila je ti barem daje osjecaj da misle i na tebe tj na male ljude koji kupuju i koriste njihove proizvode e ne ovako bahato do zal boga ja ne znam mozda neki od vas vole dobit bicem po ledjima pa im je to gust kada kop ne radi i muci ih do boli ali meni nije pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
ili podledja na stranici sa pocetka fovog formuna pise koje dll-ove treba izbrisat da nestane panel sa komandama za direct acces (koje su kriva za zakljucavanje monitora ). Evo dio teksta sa doticne stranice koji govori o tome. The unofficial workaround was to delete the Direct Access files themselves, namely nvmccs.dll and nvmccsrs.dll. pozdrav i puno srece ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
ange probaj ugasit monitor i iskopcat ga iz kartice i tako par puta ako nemas priliku na nekoj drugoj kartici probat. Koji monitor imas?! Nemas bas nikakve znakove ni trzaje?! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam ovih dana kupio LG 920P kojega sam cekao da dodje 4 dana. Došao monitor, ja ga sav sretan spojim na komp i vidim u driverima zanimljivu funkciju podešavanja slike kroz control panel drivera i odmah stavim kvacicu na nešto tipa disable controls on monitor. Slika potamni, geometrija podivlja, uglavnom monitor za bacit. Morao sam vratiti monitor gdje sam ga kupio, napadnem prodavace da su mi podvalili neispravan monitor. Nakon još 4 dana sam dobio novi monitor i da nema dobrih ljudi na ovom forumu i njega bih shebao. Uglavnom monitor ima Eprom memorijski cip u koji zapisuje podatke o geometriji, refresh rateu, brightnesu i sl. Po mojem mišljenju jedini nacin za popravak takvog monitora je tako da se odlemi stari i u chipoteci kupi novi eprom. Koštaju cca 5kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Jel taj bug samo u 81.85 verziji pa su odmah u sljedećoj maknuli ili e u više verzija to sranje... ja često updateam drivere pa me čudi da nisam takvu opciju primjetio.... mora da sam preskočio 81.85 :-)... blago meni....
![]() |
#23 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|