|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Promjena DVD regija?
e ovako... bio ja preko zime u Kanadi i tamo kupio kolekciju Matrix. i dođem kući, sve radi gleda, sve štima, i dignem ja neki film u videoteci, kad ono izbaci da imam pravo još 3 puta promijeniti regiju na DVD-rom (na kompu) dok se ne zablokira ili tako nešto?!! wtf? mislio sam da te zaštite više nisu aktualne... na dvd playeru linisjkom nemam taj problem.. barem za sada... kako se riješiti zaštite? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Skini region free firmware za svoj dvdrw/rom http://forum.rpc1.org/portal.php Imaš i nekih softwerskh rješenja. Uglavnom baci oko na ovu stranicu imaš sve objašnjeno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na svakom DVD-ROM-u imaš pravo 5 puta postavit regiju. Nakon toga se regija zaključava na zadnju postavljenu. Jedino rješenje je dalje flashanje crackanog firmwarea na njega, al to je rizično...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Re: Promjena DVD regija?
Citiraj:
Skini sa interneta program AnyDvd.Njega pokreneš dok gledaš film i on razbiva regionalnu zaštitu.Ne tribaš radit nikakve modifikacije na firmware-u dvd uređaja. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|