|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Acer Aspire 5022WLMi
Molim komentare, preporuke, misljenja i eventualno neki review glede istog. (posebno od eventualnih vlasnika). koliko bi ugrubo dosla nadoplata za zamijenu ugradjene 333mhz plocice sa 400MHZ (512mb). gubi li se time garancija na laptop? (ako sam dobro zapamtio, negdje sam procitao da garancija za laptop vrijedi samo ako na njemu nije nista mijenjano niti nadogradjivano??? tj. mora biti tocno sa onim komponentama koje su i bile po specifikaciji u orginalu. (apsurd po meni) takodjer me zanima da li postoji mogucnost da se doticni laptop dobije bez OS-a u nekom ducanu? p.s. koji ducani daju robu na cekove? :-) Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
odgovor
svi proizvođači laptopa daju garanciju na laptop dok zaštitna markica nije skinuta znači ako ga otvoriš garancjia otišla. toliko ti ja mogu pomoći
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
P.S.
možeš dobiti laptop bez os-a samo malo pogledaj po internet cijenicim u opisu stoji dali dobiješ os ili ne. ja sam hg-spotu kupovao robu na čekove ali mislim da i u ostalim dilerima it robom možeš dobiti na čekove samo na koliko to ovisi od dilera do dilera
![]() |
#4 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: odgovor
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
E to je tak. Ti si dobio garanciju na laptop i komponente koje si dobio u njemu tak da ak nekaj zamijeniš više ne bi trebao imati garanciju na samo tu komponentu, ali (nažalost) mi se čini da onda gubiš i garanciju od laptopa. A kaj misliš staviti više rama? Ak misliš staviti brže rame, a istu količinu to ti s ne isplati jer razlike gotovo nema. Asusa u dućanu bez os-a ne možeš dobiti, a da bude sve legalno (barem se nije moglo pred godinu i pol). Koliko sam upoznat sa svakim Asusom dolazi OS (Windowsi XP HE većinom) i torba i to ne možeš ne kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Re: Re: odgovor
@bran taj laptop ima 512 MB ddr 333 memoriju. ja sam mislil staviti 1 giga ddr 400 memorju, ako ne bi bilo jako skupo-citaj neisplativo. (ddr 400 i ddr 333 je dosta velka razlika, jel?) ako nije mozda bi onda zamijeni diska na 5400okretaja, ovaj ima 4200. btw komponente su sljedece: • Procesor: AMD Turion 64 ML-30 1.6GHz • Zaslon: 15.4" WXGA TFT 1280 x 800 • Grafički sustav: ATI Mobility Radeon X600 64MB • Radna memorija: 512MB (2 x 256MB) DDR (proširivo do 2GB) • Tvrdi disk: 60GB ATA • Optički uređaj: DVD RW DL • Dimenzije: 363 x 278 x 32.9 mm • Masa uređaja: 3.07 kg • Jamstvo: 12 mjeseci • Baterija: 3 h • Operativni sistem: Windows XP Home • Modem: da • Mreža: da (Gb LAN) • Bežična mreža: da (802.11g) • Audio ulazi/izlazi: da • USB podrška: 4 x USB 2.0 • PCMCIA: da • TV out: da • FireWire: da • VGA izlaz: da • Infracrveni port: da • Čitač kartica: da (6-u-1) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Re: Re: odgovor
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
decki nismo se razumijeli. :-) laptop ima ddr 333 memoriju. ja tu memu mislim u ducanu izvaditi van i umjesto nje kupiti (nadoplatiti razliku) do ddr 400 memorije od jedne gige! na kraju ce u laptopu biti samo 1 giga ddr 400mhz! onda mora da radi na 400mhz! :-) ili bas znate da radeon x200 chipset ne podrzava 400mhz???? btw. ne znam koji ducan bi mi omogucil testirati laptop na pol sata??? dobro bu ak mi daju da ga otprem. :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
kaj niko nist? se isplati ddr 400 stavljat? jel mozda neko nadogradival za neki drugi lap?kolka je razlika u cijeni? hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
kaj niko nist? se isplati ddr 400 stavljat? jel mozda neko nadogradival za neki drugi lap?kolka je razlika u cijeni? hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ako misliš povećai količinu rama tada bi trebala biti neka razlika. Frend mi radi u IBB-u i jednom frendu (svojem i mojem) je ugradio više rama i testirali su i sve to kak ide. E sad dal bi tebi to napravio neznam. Idi tamo i pitaj nekoga. Kaj se tiče diska isti slučaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Za dotični ne znam - ja koristim ovaj iz sig-a. Na poslu za - pa posao, doma za surf i WoW. Do sada se Acer pokazao kao pun pogodak. Najviše hvalim odličan ekran i dobru tipkovnicu ( ima mjesta za poboljšanja, ali nisam cjepidlaka ). U tom cjenovnom rangu: 4+ Nedostatak: previše se grije kod igrica, pa osim venta koji je relativno glasan i jaja se fino peku .... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|