Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.02.2006., 10:55   #1
LARN81
ghotic warrior
Moj komp

LARN81's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
6800GS agp

Ima li kakvih informacija kada ce se pojavit AGP verzija u nase ducane? Jer vidim na newegg-u se prodaju od BFG tech-a po 200$ , ima ih i na ebay-u novih za 230$ ali mi u Hrv. nemremo preko paypala placat
Staro 01.02.2006., 11:13   #2
MikaHR
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Što se tiče e-bay-a, mislim da tamo možeš plaćati s bidpay-om. Nisam sto posto siguran, al mislim da su mi neki fredovi uzimali neke stvari bez problema. Jedina stvar je kaj dosta ljudi neće slati u Hrvatsku, pa problemi s poštom i trajanjem dostave, pa carina. Evo ja već 2 i pol tjedna čekam neke igre iz Engleske(ne sa e-baya). A i bojim se da će kad kartica dođe kod nas, cijena biti sky high.
MikaHR je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.02.2006., 11:23   #3
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Razlika cijene u hradweru vani i tu je sve veča. Isplati mi se dat 10€ više i za tih 10€ više otić u italiju/austriju/sloveniju kupit to što mi treba za puno manje love, napravit izlet i pojest ručak. Kad je razlika soma kuna, a benzin opet tolko ne košta. Više iz principa nedam lokalnim lopinama pare. Tu još samo kupujem gluposti tipa ventovi itd.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2006., 14:55   #4
MikaHR
Premium
Moj komp

Ah, evo javio mi se frend i reko da je bidpay propao, ali da postoje novi servisi koji prihvaćaju Hrvatsku, ali je problem koliko ih ljudi na na e-bay-u prihvaća. Tak da ak imaš sreće, možeš na e-bayu kupiti. Isto mi je rekao da bi paypal uskoro trebao podržati Hrvatsku i to bi prilično olakšalo stvari, jer vani je skoro sve, ne samo hardver puno jeftinije. Nadam se da će se to stvarno i dogoditi uskoro
MikaHR je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2006., 15:37   #5
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Treba pitati links kad im dolazi ili kad ju misle nabaviti i dal zna ko kad dolazi 7800GS AGP?
veve je offline   Reply With Quote
Staro 01.02.2006., 16:33   #6
LARN81
ghotic warrior
Moj komp

LARN81's Avatar

Citiraj:
Originally posted by MikaHR
Ah, evo javio mi se frend i reko da je bidpay propao, ali da postoje novi servisi koji prihvaćaju Hrvatsku, ali je problem koliko ih ljudi na na e-bay-u prihvaća. Tak da ak imaš sreće, možeš na e-bayu kupiti. Isto mi je rekao da bi paypal uskoro trebao podržati Hrvatsku i to bi prilično olakšalo stvari, jer vani je skoro sve, ne samo hardver puno jeftinije. Nadam se da će se to stvarno i dogoditi uskoro

Pridruzujem se tvojim nadanjima
Staro 01.02.2006., 16:35   #7
LARN81
ghotic warrior
Moj komp

LARN81's Avatar

Citiraj:
Originally posted by veve
Treba pitati links kad im dolazi ili kad ju misle nabaviti i dal zna ko kad dolazi 7800GS AGP?

Pa bas i ne brzo tesko ih je i vani nabavit,a kamoli tu. Jedino kaj sam naso je 7800 Agp na ebay-u 380$

http://tinyurl.com/a82zl
Staro 01.02.2006., 17:04   #8
bozzomfeeder
Premium
Moj komp

bozzomfeeder's Avatar

Citiraj:
Originally posted by veve
Čitam po news grupama,čini se da će 7600 također imati 128bit sabirnicu,tako da ništa i od nje.To će biti u rangu 1600xt.

Najbolje minjat ploču u pci-e i gotovo...

Ova govna naša samo pci-e guraju!
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno