|
![]() |
#1 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
Przilica , koja?
prvo sam pucao na teac i tada mi na kladi uleti 500 kn i slucajno na nekom forumu naletim na neku informaciju i ispadne plextor zakon. dali je on opce vrijedan te love (vjerovatno nije) ... neznam ...kaj da radim
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ma uzmi teac i neces pogrijesit ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Plextor je prava stvar za puno novaca. Vrijedi svake lipe, ali je preslup. NEC je moj izbor.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako imamo slobodu
Čovjek pitao Plex ili TEAC, ali ako ćemo po slobodnom izboru onda ja biram tebe Pikachu, pardon Riknoha, mislim RICOHa. Moj radi bez greške. TEAC mi je čitač. Pa mislim RICOH ipak drži vlasništvo nad jedno 50% patenata što se tiče CDR/RW tehnologije, ostalu većinu drži SONY, a ostalima šta ih zapadne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Re Di Calamara
|
Re: Ako imamo slobodu
Citiraj:
![]() uglavnom sam zapeo za ta dva , ali uvijek su prijedlozi dobrodosli
![]() |
![]() |
#7 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Kratko i jasno
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
Re Di Calamara
|
Re: Re: Kratko i jasno
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Koju bi przilicu od ovih preporucili: Cd-rw Lg 48/16/48x 522kn Cd-rw Lite On 48/24/48x 474kn Cd-rw Msi 48/16/48x 529kn Cd-rw Samsung 48/16/48x 484kn ili mozda neku drugu 48x do 550kn Dali mozda negdje ima 32x plextor za tu cijenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Feldwebel
|
Preporučio bi ti da to ne kupuješ. Za moj izbor pogledaj par postova gore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
sve smo to vec culi..... a vecina ima takve CDRWove i rade ima dobro.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Rak je u pravu smrdjelo to tebi u ustima ili iz njih ![]() Nec je vrlo dobra przilica koja za svoju cijenu nudi zaista mnogo Sjetite se samo Nec 7700 koji je prije godinu ili 2 dana nudio 12x/8X/32 po cijeni od 850kn i nenadjebivoj kvaliteti Vec duze vrijeme ne vidim(citaj:ne pratim ) Nec modele na policama trgovina te stoga nisam siguran jel delaju kvalitetne proizvode kao prije i po isto tako povoljnoj cijeni Ako naletis na NEc-a po povoljnoj cijeni preporucujem ti da ga kupis pa makar to bio i taj 7700 model Jer brzina mu je dobra osim ako ne zelis raditi za firmu koja ti daje godisnji u Rajtari!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() I za tvoju informaciju imo sam Sony CD-R 2x/8x (sa cadyem) koji je kosto 3200kn i dok niste ni zanli sta je przilica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
|
Citiraj:
A razlika imeđu 24 i 48 je nikakva pogotovo ako snimaš 10 CD mjesečno! Ako si proda 24x samo da bi prešao na neku 48x, onda stvarno... A snimaš 10 CD mjesečno. Poslužiče ti bilo koja za 200 kn, a ti se nečkaš o 48x, ova-ona. Moš mislit, jebena razlika. Ja imam ovog Plextora 16x i ne namjeravam ga zamjeniti s ničim osim DVD pržilicom. Snimi sve za 5 min i sve ispod toga je šminka koja nije potrebna ako ne snimaš 100 CD dnevno pa ti je bitna razlika od minutu-dvije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
pa sad nije teac nesto vauuuuuu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Shamaranje
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Re: Shamaranje
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Aplauz molim
Eto čovjek je znao, da to je bio prvi 4x šarač na celom svetu daco draga. Čuj ona SONY Spressa 2/4 ti i danas večini radi i pazi sada ovo zašto je ljudi imaju u externom SCSI kućištu. Uglavnom postoji neka ogromna klavijatura (Corg ili takav neki q) koji vidi samo SCSI diskove do 800 MB i pozna samo taj CDRW, uglavnom neka shema da se neki MIDI snimaju pa nešto takvo, nisam previše pozorno slušao čovjeka koji ju čuva (Spressu) u ladici za takve stvari. Ne znam šta da si uzmeš, ja još habam ovog pun kufer godina starog RICOHa 7083A, znam da je bar već prošlo godinu dana od kada sam trebao uzeti drugi, ali kako da kažem, ne trba mi bolji, brži mada bi mogao onako radi reda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
A chuj ...
Ricoh MP7320A bi trebao biti dobar CDRW, ova moja prapotopija 7083A 8/8/32 je snimila blizu 1000 CDa kroz sve ove godine. RICOH ima uz SONY najveći dio patentnih prava u CDRW tehnologiji pa valjda znaju šta rade. Znaš kako se kaže zadovoljan kupac je najbolji kupac i mislim da bi to mogau i upiknuti u kućište, mada ne znam da li mi treba ovaj još nema namjeru posustati. Budem malo progruntao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Re Di Calamara
|
dobil sam na kladi 500 kn i ja bum si kupil teac 48x pa cemo da vidimo cija majka crnu vunu prede:confused:
![]() |
#26 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Aplauz molim
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Zašto si zaključio da nemam sreće sa CD/RW??????????? Nemoj kupiti Plextor. Dugo traje pa ne želiš trošiti novce dok ne rikne a tada je spor ko krava. Ja jadan snimam još uvjek na 12x.
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
Eto RAK rekao sve
Ako kpiš dobar CDRW onda ti ostane lova za druge stvari. Čovjek ima Plexa pun kufer ...... (to dođe riječ koju ne smijem pisati uz RAK) i nije ga promjenio. 12x, pa nije pirat, ne zarađuje 1000$ na sat (ovu jedinicu vremena mislim smijem još pisat, ali onu na g nikako, tako me je RAK zamolio). Ista stvar je sa 500 put sa mojim RICOHom. Radi, snima i funkcionira. Ne trebam brže i umjesto da kupim neki novi RICOH ili Plex bum si kupil nekaj drugog, još jedan ATA 100 controler, Promise. Pa na njega lako poslije stavim brži RICOH ili Plex (bilo bi lijepo kada bi bili DVDR/RW i da mi potraju još kao ovaj RICOH ...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Feldwebel
|
Gle ovo RAK GODINA. Nigdje ne piše koliko. Ta konstrukcija je dobra. RAK 25 godina je loša. (previše godina) Piše u manualu za kontroler da nije dobro stavljati na njega CD i sl. Na to ide hard a CD i sl. staviš na IDE od ploče.
![]() |
#30 |
Premium
|
![]() Pa maldi smo onoliko koliko se osječamo. Uspeo sam da konstruktujem rečenicu prilikom ovog konektovanja kojom si ti zadovoljan. ![]() Znači na onaj Promise TX2 ATA 100 jo od CD/R/RW DVD/R/RW na njega. Samo hardiće da pikam. Mislim trenutna situacija u kompu je Maxtor jedan na PM i Maxtor drugi na PS i na SM RICOH i na SS je TEAC, ovaj kontroler mi je namjenjen za dvije ATA ladice pa mi onda ostanu još dva prazna mjesta ma koja sam mislio upiknuti DVD ili nešto takvoga. Mislim onaj Promise ATA 133 mi je za to nekako bezveze kupovati, nekih je 430 ovaj ATA 100 je 310. Mislim za ovo šta mi treba bolje mi je ovih 120 kuna zapit nego dat za tih 33 kojih nikada neću ostvariti pa niti sa ATA 133 diskom. Je ili nije?:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|