|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Kupio sam SuperTalent 512MB 400MHz CL3 (D32PA12H 64MX8 1 BANK) da bi proširio komp na gigu. U njemu mi je već SuperTalent 512MB 400MHz CL3 (D32PB12C 32MX8 2 BANK). Kad upalim komp sve super radi dok ne otvorim neki dokument, sliku ili ne daj bože pokrenem igru, onda se samo pojavi blue screen i resetira se. Pa ako itko ima pojma što mi se događa bio bi mu jako zahvalan da mi to kaže! Nisu postavljeni u dual niti sam clocko. Hvala! Možda ti to znaš Lord ClockaN Zadnje izmijenjeno od: sijelo. 31.01.2006. u 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li ti je starija memorija dvostrana po opisu mi se čini da je probaj mijenjati slotove unutar memorije ali prije toga isprobaj novu samo za sebe znači izvadi staru i umetni novu te testiraj malo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
Matična mi je Jetway PT880DAS i ima 4 slota |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Izmog iskustva do sada nikad to nije bio problem radila su 2 kingmaxa (256 MB) 333 oc na 196 jedan jednostrani jedan dvostrani u dual channelu ... Onda sam dodao jos super talent cl2 512(dvostrani ) MB i to je radilo u dual channelu sa ova 2 gore kingmaxa na istooj frekvi i tajminzima kao i kingmaxi (256)sami u dual chanellu. nema DRUGE NEGO PRVO PROBAT KAK TI JE PRIIJE GORE BILO SAVJETOVANO.. MEMORIJU PO MEMORIJU.. Zj za Onu prvu ZNAS DA JE RADILA , kaj ne?
__________________ |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ne bi se cudio da ne radi s obzirom da je to jetway maticna... pa ti si nju bas nasao?!?! pokusaj to s nekim zamjenit za 2 ista sticka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Probati u BIOS-u isključiti bank interleave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PC Ekspert
Datum registracije: Jan 2004
|
mema
imao sam slican slucaj - to je rijesio jedan veoma glupi potez - clear cmos nakon umetanja nove memorije.. probaj nece skoditi . Jelc ima pravo moglo bi biti i to.
Soltek SL-K8AN-RL@A64 3000+ GeForce FX-5950 Ultra@500/950 512 MB Apacer CL3 160 GB PATA@Seagate Baracuda Asus DRW-160P Xerox XL775 LCD - 17 SUN GDM20D10 - 20 DAT - Archive Pyhton SCSI CHIEFTEC BIG TOWER DA-D1WD COOLERMASTER 550W - RS-550-ACLY UPS - Best Power Server Fortress 2KVA |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Pokušat ću, a što se tiče jetwaya ona mi je bila crna rezerva za Asus P4P800. Hvala, javit ću kako ide.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Uspjelo je sa bank interleave, hvala vam!!!! |
![]() |
![]() |
|
|