|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Imam Sonic Tower +120mm vent i temp. na procu mi je najednom porasla odkad stavio ispred venta dva hard diska,prije je tu bio samo jedan ispred kojeg je pirio jedan vent od 80mm,sad nema veze što piri jer oni zaklanjaju...Temperatura je narasla za 8-10 stupnjeva i u idle i u pod opterećenjem...Inače vent mi ne stoji kako bi trebao na Sonic-u već sam malo savio tornjeve i stavio ga bočno tako da piri prema iza kroz obadva tornja,pa nije moglo biti ništa s one 3 heatpipe!? Cijelu noć skidam i stavljam cooler ali promjene nema. Ploča je DFI NF4 Ultra-D a proc Opteron 148. !? Najgora je ona židovska psovka ipak "dabogda imao pa ne imao" ![]() Ajd neko rješenje?!Zašto je |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
a chuj za pochetak vrati sve u stanje kako je bilo, to sa tim diskovima. pa onda vidi ima li promjena. makar sumnjam. nego, 'ajd bolje opishi sto si to iskrivio na toweru? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() Sala naravno, ali za svaki slucaj pregledaj cijeli Sonic Tower i postavi ga u prvobitno stanje bez savijanja i te diskove vrati kak je bilo pa vidi onda.
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Ma probao...:confused: Jel moguće da je pri dnu na dvije iscurio/izašao zrak ako su malo savijene bile? Jer samo je najdalja od venta topla na dodir a na sredini je kao popljesnivilo,takva neka zelenkasto-bijela boja? Ne kužim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Sorry, morao sam... ![]() Napuko je neki od heatpipeova.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dedicide
Datum registracije: Mar 2005
|
Ako ti se da stavi koju sliku da vidimo šta si napravio ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|