Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Web dizajn, programiranje i ostalo
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.01.2006., 23:59   #1
Maynard
:)

Maynard's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
visual studio.net problem

Kako instalirati frameworks 2000 server extensions u internet information services u windows components-ima? treba mi za instalaciju visual studio.net-a.
problem se dešava kad me traži da umetnem windows cd sa sp2, instalacija dođe do jednog djela, pronađe file a nemože ga očitati, probao sam sa 3 različita cd-a ne pali ni na jednom
Maynard je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2006., 21:35   #2
đo dalton
Mrzim Lucky Luke-a!!
Moj komp

đo dalton's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
ovako,bas neki dan sam si instalirao .net2003 visual basic.imam sp2,malo bolju verziju,inace windows xp 2005,isao sam na start pa u run i utipkao F-disk u kojem mi je cd :\setup\setup.exe /NO_BSLN_CHECK,na taj nacin mi je odmah poceo instalirati basic, kad trazi cd2 ubacim ne cd perequsites,nego cd 2,na mom pise dotnet 2003_cd2.i to je to,ako te muci sama instalacija.
Oglas

Oglas
Staro 13.02.2006., 14:57   #3
Maynard
:)

Maynard's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Instalirao sam ga još prije, ali kod mene je bio problem što je moj primjerak imao valjda neki write protect al me pak kasnije u prvom koraku zezao framework pa sam to riješio kad sam skinuo dotnetfix pa me opet zezao cd2.. užasno ga je komplicirano bilo instalirati sa cd-ja ali uspio
Maynard je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno