|
![]() |
#1 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
visual studio.net problem
Kako instalirati frameworks 2000 server extensions u internet information services u windows components-ima? treba mi za instalaciju visual studio.net-a. problem se dešava kad me traži da umetnem windows cd sa sp2, instalacija dođe do jednog djela, pronađe file a nemože ga očitati, probao sam sa 3 različita cd-a ne pali ni na jednom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
ovako,bas neki dan sam si instalirao .net2003 visual basic.imam sp2,malo bolju verziju,inace windows xp 2005,isao sam na start pa u run i utipkao F-disk u kojem mi je cd :\setup\setup.exe /NO_BSLN_CHECK,na taj nacin mi je odmah poceo instalirati basic, kad trazi cd2 ubacim ne cd perequsites,nego cd 2,na mom pise dotnet 2003_cd2.i to je to,ako te muci sama instalacija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
:)
Datum registracije: Mar 2005
|
Instalirao sam ga još prije, ali kod mene je bio problem što je moj primjerak imao valjda neki write protect al me pak kasnije u prvom koraku zezao framework pa sam to riješio kad sam skinuo dotnetfix pa me opet zezao cd2.. užasno ga je komplicirano bilo instalirati sa cd-ja ali uspio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|