|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
cd komponenta za liniju
Kao prvo, ja sam tu takva neznalica pa molim za razumijevanje ak izvalim kakvu glupost ![]() ![]() Dakle, na komp imam spojene prastaro loewe pojačalo sa 2x80W zvučnicima, radiom i kazetofonom (koji btw ne radi i treba na popravak) i sada je meni palo na pamet da bi bilo zgodno tu još dodati neku komponentu za cd-e, da podržava mp3, te me zanima koje su cijene tak nečega (što jeftinije, recimo i rabljeno), jel to mogu spojiti na to prastaro pojačalo (po želji stavljam slike ![]() Hvala unaprijed na pomoći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pioneer ili denon najjeftiniji dvd-i su ono kaj ti tražiš... malu prednost dajem denon-u u stereu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako nemaš nikakvog HIFI iskustva, preporučam nabavku Pioneer 585 DVD playera (oko 1000 kn). Čita apsolutno sve i ima solidan zvuk. Posvećeni CD playeri u principu ne podržavaju MP3 i bar dvostruko su skuplji, što ti je možda overkill. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Zahvaljujem na expresnim odgovorima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() thx Inače na TV-u trenutno imam Pioneera (mislim) 380 pa ga budem isprobao prek vikenda ![]() jedno njub pitanje sada-s čime se to spaja? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Slažem se. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() može samo plz odgovor na moje pitanje o načinu spajanja s pojačalom, kojim kablom to ide? ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
analogni stereo cinč koji buš dobio sa dvd-om... osim ako to nisu neki predpotopni konektori na pojačalu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|