|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2004
|
Molim mišljenja
E ovak, složil sam si konfu na temelju vaših prijedloga u ovom dijelu foruma i sad me zanima jel to ok? Mora zadovoljavat ove uvjete: 1. Komp radi skoro non stop jer sam na flat adslu, tak da skida i kad me nema, znači htel bi da bude stabilan. 2. Koristim Sky Star 2 karticu za digitalnu satelitsku, pa ak ima ko iskustva jel se navedene komponente dobro slažu s njom 3. TV-out na grafičkoj kartici mi je dosta bitan, jer kad gledam divx onda je spojeno na TV 4. Po mogućnosti da mogu igrat neke od novijih igrica 5. Clockanje proca, grafičke i ostalog me ne zanima To je to valjda, ak se sjetim još nečega, napišem. Konfa je ova, Ve-mil je u pitanju, uvijek kupujem tam i zadovoljan sam. CPU AMD Athlon64 3200+ BOX (64-bit, integ. mem. kontr., 512K L2 on-chip cache), Venice jezgra (90nm), Socket 939 3 god. 1.446,42 MB Albatron K8NF4X, Socket 939, NVIDIA nForce4-4x, 4 x Serial ATA, SATA RAID, UDMA133, 2PCI, 3PCI-E x1, PCI-E x16, 4DDR (Dual Channel, 400/333/266MHz), 6-channel Sound, SPDIF out (coax), LAN, nVidia FireWall, USB2.0, ATX 3 god. 486,78 Gigabyte Radeon X1600Pro 256MB DDR, PCIE, TVout, DVI Novo! 2 god. 943,67 DDR 512 MB 184 pin, PC3200, 400MHz, Infineon, Samsung 1 god. 397,72 DDR 512 MB 184 pin, PC3200, 400MHz, Infineon, Samsung 1 god. 397,72 Ostalo imam već Hvala svima na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Konfa je ok. Dotičnu Albatron ploču ima frend i zadovoljan je. Preporučio bih ti jedino možda bolju memoriju. Recimo Kingmax koja ti je u Ve-milu po bliskoj cijeni sa ovom koju si napisao. Sve u svemu ok. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Umjesto 2x512 stavio bih rađe 1x1Gb meme,ako se nema baš love za 2x1Gb.Ipak je to stroj za neko buduče vrijeme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
inace infineon je jako dobar ram?zasto ga mjenjat:confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-nVidiot-
|
Po 100 put ploča je za te nofce odličan odabir. Clocka se sasvim solidno i stabilna je. Ribica brat ju ima i radi i radi i radi... ![]() Meni nasuprot grafa baš ne ulijeva previše pouzdanja.. Pogledaj si u Ve-milu Leadtek 6600 DDR2 (256MB)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ova mi se isto čini ok, NFS Most Wanted ideee, PES5 ideeee, COD2 ideeee, to mi je dosta hehe ![]() ![]() a btw. da pitam tu odmah, kod Chieftec 400W mi se događa da mi vent malo "struže" po onom željezu zaštitnom. e sad jel se smije to željezo maknut(odšrafit) ili da samo malo "napajsam"?! sorry na stručnim izrazima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-nVidiot-
|
Ja sam ti ovu preporučil! Ako na njoj nije DDR2 onda ti nisi kupil dobru karticu. Znači na kutiji bi ti trebalo pisati PX6600 TD DDR2 http://http://www.leadtek.com/3d_gra..._tdddr2_2.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() btw @ all. sve je PRODANO!!! dečko je sve uzeo, a to mi je najviše odgovaralo. hvala svima na ponudama ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|