|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Wiim pro problem u očitavanju pjesama
vi koji koristire Wiim pro (plus) odprije 14 dana, taman prije božića, događa se da mi zbrka pjesme od jednog izvođača u folder drugoga. kao server koristim Mezzmo na PCju i tamo uredno u tom Mezzmu povučen HDD sa muzikom. artwork mi i nije bitan ali s vremenom je Mezzmo sve slike skunuo sa weba i dodao u folder albuma. čim upalim PC pokrene se i Mezzmo i odma mogu pristupit bilo kojoj pjesmi sa tog Mezzmo servera muzika mi je svrstana u foldere po žanru i onda svaki taj folder ima folder albuma sa pjesmama u utra sad na Wiim appu. imam te žanrovske foldere i albume unutar žanra ali nema pojedinačnih pjesama pa ne mogu ništa pokrenuti. nakon 4-5-6 minuta popmu nailaziti ali su pobrkane. kao da sam ja meke pjesme prebacio iz foldera Michael Jackson u folder Soul II Soul... mislio da Mezzmo ima bug, deibstalirao stari, reinstalirao ponovo, dodao HDD sa muzikom al opet isto. mogu se kladit da je Wiim imao neki update u tom perioudu al opet ne mogu tvrditi da je problem zbog toga imam i SS sa mobitela gdje se vidi folder jedog imena a u njemu pjesme drugog izvođača al pošto forum nema direkt upload slika sa mob/PCja od kuće neda. i se sad tražiti neku host za slike pa prije nego pitam na Wiim dorumu da vidim ima li netko ovdje sličnih problema
...and fly... Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 05.01.2026. u 20:22. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Hm...nisam primjetio takve probleme ali ja koristim iskljucivo: 1. Streaming Tidal 2. Streaming sa moba preko wiim aplikacije 3. DLNA Streaming sa lokalnog share-a Za sad sve ocitava kak spada, Wiim Pro (ne plus) , sa zadnjim aktualnim firmware-om. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
evo me za PCjem pa sam našao host ako odem u Mezzmo app na PCju sve je u redu. pjesme su točno u svojim folderima kako i treba bit - samo Wimm app ih krivo očitava (i playa) slika 1 - da se vidi link ![]() slika 2 - ime foldera Diana Krall - unutra pjesme Cheryl Bentyne ![]() slike 3 - ime foldera Diana Krall - unutra pjesme Clare Teal ![]()
...and fly... Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 05.01.2026. u 20:29. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Ovo je kranje cudno...jesi probao obican DLNA share s kompa pa sa Wiim-om mu pristupit cisto da vidis kaj se dogada? Windows kolko znam ima nativnu podrsku za to: https://learn.microsoft.com/en-us/an...-on-windows-11 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Probaj odvrtiti mp3tag na svemu, da su ti pravilno upisani svi metapodaci. Trebati će ti vremena ali tako ćeš barem biti siguran da nije do samih datoteka. Makar ne znam šta se zezaš sa tim serverom, neka ti Wiim sam odskenira taj share i drži bazu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
9800 probam i to bez mezzma, tagovi su OK, nije sve mp3 ima i wav i FLACa nisam znao da Wiim može direkt na sherani disk
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|