|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Visoki DPI miša
Imam miš Logitech Pro Hero žićani, on ima s gornje strane gdje je kotačić gumb za mijenjaje DPI-a. Igram igre sa tim mišem na defolt DPI kako sam ga uštekao nisam ništa mijenjao, valjda je na 800DPI, nisam instalirao nikakav softever za miš. Znam da mu je pulling rate 1000hz. Igrao sam Cronos New Dawn i bio mi je preniski sensitve kako god podesio u igri pa sam pritisnuo gumb na mišu za povečanje DPI-a na max i odgovaralo mi je tako u igri, ali sam primijetio da kad brže vrtim mišem da pada framerate, znaći sve na max u igri sa raytracingom i dlss4 Q Frame gen, 1080p imao sam 138fps i nakon bržeg okretanja mišem padne na 90-100 fps i vrati se natrag na 138fps. Onda sam u igri ugasio samo Raytracing i to se više nije događalo, kao da ne može tako brzo renderirati sliku pri tako visokom DPI ako brzo vrtim sa mišem sliku. Proc i 5 12400f, rtx 4070, 32gb rama. Driveri za grafičku najnoviji. Probao sam onda Red Dead Redeption 2 i Plague Requiem tu se to ne događa. Pitanje je dal je normalno pri visokom DPI i brzom okretanju miša pada framerate. Mislim kad igraš da ne okrečeš miš tako brzo jer nema potrebe, nego baš dok stojim pa bezveze okrečem oko sebe jako brzo sam primijetio taj pad u Cronosu dok u ove dvije igre ne pada. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|