|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Kako da podesim TTS za hrvatski govor navigacije
Skinuo sam navigaciju Here Wego ali nema govornog navođenja na hrvatski, te sam kontaktirao help službu Here Wego i odgovorili su mi ovako "Please go to the accessibility settings on your device, search for voices / text-to-speech. Choose the language / voice you prefer." Ali kad otvorim taj accessibility (pristupačnost) nema nigdje tog voices / text-to-speech Samsung galaxy A8 - android 14 Zna li ko u čemu je problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Mislim da moraš na razini androida, probaj na google maps staviti na HR
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Ovo je da čovjek poludi, ušao sam u TalkBack, uključio gore na ON i za glas, umjesto engleski odabrao glas sustava, i nakon toga neki ženski glas stalno nešto govori i nemogu dalje ništa Prikaže mi desktop s svim aplikacijam nijednu nemogu otvorit (stalno se u pozadini čuje taj ženski glas) i za nevjerovat nemogu nikako ugasit tablet. ne radi gumb isključivanje ni ponovno pokretanje. Totalno ništa nemogu radit, tablet je stalno uključen, ne mogu ga nikako isključit Poludio sam, sad mi ne radi ništa Zadnje izmijenjeno od: Žak Onanis. Jučer u 18:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Nisam ti napisao da uključiš talkback nego da se tamo nalazi opcija koju tražiš. Drži volume up and volume down da ga ugasiš. Ako ti ne radi shortcut, možeš normalno koristi tablet samo double tap da uđeš gdje želiš i vrari se u settings I ugasi ga. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Uuuf spasio si me, radi taj double tap tako da sam uspio u talkback isklučit to Ali sad opet se vraćam na pitanje kako u TTS dobit hrvatski |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Imaš TalkBack settings. Tamo izaberi jezik za TTS. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Izvinjavam se ako gnjavim, ali ne ide. Napokon sam došao korak do cilja, ušao sam u postavke talkback i kliknuo na "tekst u govor" zatim na "jezik" ali nema Hrvatski |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Na Android 14 bi morao biti hrvatski. Na prijašnjim verzijama hrvatski je bio dostupan isključivo kad si povezan na internet. Bosanski je mogao raditi offline. Provjeri imaš li najnoviju verziju TalkBacka, provjeriti da ti je speech engine stavljeno na Google, a ne na Samsung (smrdi mi da je ovo možda razlog) , budi spojen na net dok to postavljaš. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Evo sam ponovo išao ovim putem: Postavke talkbacka / tekst u govor / preferirani program i tu je bilo namješteno na samsung. Promjenio sam u Google i onda se na spisku napokon pojavio hrvatski jezik I popodne ču krenut u probnu vožnju pa vam javim da li če govor biti na hrvatski |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|