|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2015
|
GoogleMaps problem s „your location“
Prije polaska na put uvijek sam u Chrome browseru (na laptopu) kreirao rutu na https://www.google.hr/maps i onda bi tu rutu poslao na tablet (klikom na send to your phone) Oču da navigacija započme od moje trenutne lokacije, i kad me pita da odaberem početnu točku navigacije, ja kliknem na „your location“ I dolazi dole poruka „Google Maps does not have permission to use your location“ Nakon toga sam našao neka uputstva gdje piše da idem ovim redom (u Chrome) i da uključim tu mogućnost Settings / privacy and security / site settings / location Otvori se prozor i pod „allowed to see yout location“ ima nekoliko web adresa ali nema „googlemaps“. I Problem je šta ne postoji nikakva mogućnost da na taj spisak ubacim i „googlemaps“ Šta je najčudnije to mi je godinama radilo bez problema, sve do prije neki dan Zna li ko kako da rješim taj problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Postavke u tabletu ne u Chrome-u. Browser nema veze s time, uređaj je onaj koji daje permisije da će određena aplikacija koristiti lokaciju ili ne. Koji tablet je u pitanju? Ako je android: Turn location on or off for your device Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|