|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Zašto nema zvuka u Sygic navigaciji
Koliko sam vidio po raznim portalima, kažu da je Sygic navigacija jedna od najboljih navigacija (poslije googlemaps) i da je besplatna Instalirao sam je i pokrenuo navigaciju ali nema glasovnih uputa cijelom rutom. Vidim da je zvučnik prekrižen i kad kliknem na njega piše: Pretplatite se na premium da biste otključali sve značajke Nije mi jasno zašto nema zvuka kad vidim na jednoj stranici da piše ovo: Besplatna verzija (Sygic Free) – Osnovne karakteristike: ✔️ Offline mape (preuzimanje za pojedine države) ✔️ Osnovno vođenje (sa glasovnim uputama) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako te traži plaćanje onda je dosta jasno zašto nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ima ima, samo nisi platio, pa u free verziji nema btw mireo maps za hr je besplatna, pokušaj sa tom mene odlično služi zadnjih 20g https://www.mireo.com/genius-maps |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I Waze je besplatan. Jedini uvjet je non-stop imati uključen mobilni internet što može biti financijski problematično u non-EU državama. Sygic nikada nije bio besplatan. Ja sam za 19 EUR na BF-u kupio lifetime worldwide licencu za 3 uređaja. Svaka 3 mjeseca dođe update karata.
![]() |
#5 |
Registered User
|
Ok jasno mi je, koliko vidim kažu mi i da je Here Wego besplatan. Meni je bitno da je besplatan i da ima zvuka, a mogao bi i probat taj Mireo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Jednom kad Waze učita rutu ne treba mu više internet, uredno radi o offline.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Internet ti treba jedino ako hoćeš luksuz da te preusmjeri ako je ispred tebe gužva/sudar/radovi na cesti i da dobivaš upozorenja za policijske patrole i slične stvari koje su se dogodile kod zadnjeg spajanja na net
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Jučer u 14:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kamere snimaju od naprijed, a motor ima tablicu iza ![]() Postoji signalizacija kamera na GMpasima. https://www.youtube.com/watch?v=VP8Zm9b8xQk
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. Jučer u 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
al nisu ti sve okrenute naprijed .. imas i iza .. paaa nemoj sad još kazat, i nije u svakoj kutiji kamera .. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Ne.. možda ne radi kod nas. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Slao sam email mireo-u ali se nitko ne javlja ![]() Šta nakon isteka trial verzije nakon 8 dana? Nema upozorenja kamera? Nemam google play instaliran na mobitelu, pa nigdje ne vidim cijenu aplikacije? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
|
Kao šta sam i napisao na Mobitelu u Sygic kreiram rutu i pokrenem je, vodi me vizualno ali nema glasa (traži pretplatu) I ja na tabletu, sa googleplay instaliram isto Sygic (free) i tu navigacija ima glas na hrvatskome Kako je to moguće ako nisam ništa plaćao ni za mobitel ni za tablet Može li ko da objasni to |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |