|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Problem s otvaranjem stranica u brovseru
Za poludit, ima par dana da imam veliki problem. Nekoliko puta u toku dana se desi da nemogu otvorit nijednu stranicu, stalno ono vrti da bi se na kraju pojavilo This site can’t be reached www.google.com took too long to respond. ILI This site can’t be reached www.24sata.hr took too long to respond. I tako sve stranice Nakon restarta compa uglavnom pomogne, da bi opet nakon nekoliko sati se ponovo pojavio isti problem I nakon toga sam nekoliko puta vršio neka mjerenja - jačina wifi signala je 84 % - speedtest; Download 23 mbps 7 Uploada 32 mbps Da napomenem korisnik sam Tcoma s slijedečim podacima brzina 500/250 mbit/s več nekoliko dana download ne prelazi oko 23 mbps Zna li ko u čemu bi mogao biti problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Najlakši prvi korak je da instaliraš još jedan browser i provjeriš kako se isti problem događa istovremena u oba. U vrijeme kada je problem u tijeku na računalu, može li se wifi koristiti na drugim uređajima? Jesi li probao preko kabela? Umjesto restarta računala, probaj restartati ruter (samo isključiš i opet uključiš). Što se tiče brzine, to izgleda kao totalna katastrofa. Ne bi bilo zgoreg probati se spojiti preko kabela.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
U svim browserima ista stvar (chrome, firefox,edge) Inače ostalo sve radi ok, otvara brzo foldere, aplikacije, prozore itd Evo sad sam pokrenuo drugi (mnogo stariji) laptop i sve web stranice otvara isti sekund i nikakvih problema nema Na oba sam pokrenuo speedtest i na prvome kazuje download 31 / upload 34 a na tom drugome compu download 93 / upload 105 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Od oka bih rekao da je nekakav problem s wifi adapterom. Obično takve stvari privremeno riješi restart ili neki oblik resetiranja samog adaptera. Nađeš adapter u network connections, disable, enable.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|