|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Ideja - partija saha izmedju dva razlicita stara kompjutera (Amiga, Atari, ZX, C64)
Palo mi na pamet, ali vjerujem da je to netko nekada davno vec napravio kada su kucni kompjuteri bili hit... ![]() Bilo bi fora napraviti turnir u kojem bi nasi stari kompovi igrali sah medjusobno... Medjusobno bi znacilo da svaki stari komp ima svoju verziju saha i da vuce poteze, a mi kao asistenti te poteze prebacujemo na komp B i cekamo odgovor koji onda prebacujemo na komp A i tako dok se igra ne zavrsi... ![]() Bas me zanima kako bi izgledala takva partija saha izmedju ZX Spectruma, Commodore64, Amiga 500, Atari 1040ST... Nekako imam dojam da bi to bilo totalno cool... I onda kao slag na tortu, pobjednik igra protiv ChatGPT ili nekog drugog GenAI da ga razvali ko beba zvecku... ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Da dalo bi se. Testiraj s trenutnim šahom kaj imaš na kompu i onaj na chess.com
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#7 |
Premium
|
Vec sam to spomenuo bio... ![]() https://forum.pcekspert.com/showpost...7&postcount=67 Zato sam i naveo na kraju mog posta da pobjednik dobija pravo razguzit ChatGPT u sahu... ![]()
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Problem je u marketingu jer cijeli svijet misli da je ChatGPT nekakva fantasticna intelgencija, jos kad mi pocnu sa onim kako oni koriste 'deep think' padne mi mrak na oci...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|