|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2015
|
Različita glasnoća MP3-ca
Sakupio sam stotinjak MP3-ca za slušanje u automobilu, probao ih na compu. Problem je šta se pjesme dosta razlikuju u glasnoći šta iritira. I kolege su mi predložile aplikaciju „MP3 Gain“ koja služi tome. Obradio sam ih u aplikaciji, nivo postavio na 89 %, ali kad ih poslušam u autu opet nisu jednake tako da stalno moram stišavat ili pojačavat pojedine pjesme, šta nije zgodno u vožnji Ima li ko da zna za koju bolju aplikaciju |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Mislim da foobar ima opciju da može odraditi gain na razini albuma/playliste. Odavna ga nisam koristio, doduše.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Različita glasnoča MP3-ca
foobar2000 može skenirati sve MP3ce, FLACove štoveć i zalijepiti im ReplayGain info u ID3 tag. Player u autu mora biti dovoljno pametan da zna prepoznati i podesiti glasnoću ovisno o ID3 tagu. Ako auto to ne može možeš koristiti prastari MP3 Trim Pro. On podesi glasnoću MP3 filea neovisno o ID3 tagu ali gleda maksimalnu glasnoću umjesto prosječnu pa ne izjednači tako dobro ali bolje i tako… |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Foobar bi trebao moći odraditi i reencode sa tim zajedničkim gainom. Sve skupa to ide u nešto klikova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|