|
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Al pravi LOL.. ..a za the hand that feeds, cak i lik lici na Reznora. Nidje veze.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Nemas ti tu neke alternative kao nekada u FPS zanru. Ja se sjecam prije je bilo bolje alternative u F2P segmentu nego bilo sta u fpsu danas overall. Evo gledam par dana ove prezentacije igara. Nema jedne jedine vojne FPS igre ni u najavi. Sve neki cringe fest sarenih boja. Ako ti se igra nesto kao COD, doslovno nemas nista drugo osim CODa. XDefiant je pokusao uzet dio kolaca pa su propali za par mjeseci. Isti je slucaj sa fifa ili maden igrama. A opet tesko je ostat na starom CODu kada svi predju na novi. Tipicni FOMO sindrom. Ja sam recimo bio kupio MW2 radi ground warfare moda koji je ala conquest na BF. Kada je novi COD izasao nisam mogao jedne partije odigrati. Po 5min cekam i ne udjem ni na jedan mec. Da je EA pametan pa da vrati MOH kao glavnog konkurenta a ne da od Battlefielda pravi hibrid. Ali eto ti i Battlefield. Nema alternative. ARMA, Hell let lose ili Squad to definitivno nisu. Samo je sreca sto starije BF igre imaju ljudi pa se moze upalit BF5 ili BF1.
![]() |
#5 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
gledam neki reveal sa reactionom, lik 30+ god svršava, ruke na glavi kao wow nešto neviđeno. eto, takvi likovi koji su impresionirani ovime lol. u svakom slučaju to i fifa, kupovine za debile realno. Citiraj:
nemaš šta igrat, rs6 je otišao predaleko, cs je nemoguće uć. Ove ludosti kao marvels, overwatch, i onda još jedna imena se ne mogui sjetit. arma, red orchestre, insurgency su dosadni, ljudi leže kampaju. realno treba ti nekakav fps da se mao ispucaš i kad opet okreneš jedino igrivo su bf stariji naslovi ili cod smeće.
![]() |
![]() |
#6 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pa imaš alternativu, igraš stari CoD, kojeg smisla ima za ovo reciklirano smeće davati 80€ svake godine.
![]() |
#7 | |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
cod 2 i 4 ne znam više ni kako bi igrao, davno sam ih igrao preko xfire. ovo se slažem, ctrl c i chat gpt, slože igru za tjedan dana i ostatak vremena ostatak ekipe radi skinove, a glavna ekipa je na godišnjem do idućeg coda.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|