|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
expiring URL for wordpress page
tudum sam za ove stvari, a zbog hitnosti i potrebe sam nedavno morao preuzeti na sebe vodjenje word press stranice za Udrugu. Stranica je bila pripremljena i napravljena od strane web mastera. Ja samo uredujem i nabadam sad sto nije prevelik problem, dok nesto malo jace ne zapne. Napravio sam form (fluent forms pro) za regularne usere koji se isto tako synca sa databazom na Brevo servisu koji je automatiziran da im salje emailove sa info kod registracije itd. Sad bi napravio jos jedan form za drugaciju vrstu usera (free) koji ce isto biti syncan na drugu Brevo databazu. Taj dio sam vec odradio, ali mi fali ovo nize... Ono sto bih htio napraviti i za sto mi treba "push" u pravom smjeru: Dali je moguce i kako, napraviti link na taj form (koji cemo samo meilom i porukama davati ljudima; link nece biti javno objavljen na sajtu), a da je ili time limited ili jos bolje broj usera koji se mogu nakačit kroz njega? dali gledam plugin za to ili treba pisati neki code za to na sajtu,...? Kako ja kuzim najbolje bi bilo ako postoji nekakva opcija ili plugin koji rotira u vremenskom razdoblju URL link ![]() Mislim mogu ja svakih par dana mjenjat rucno link, al ako bas nemoram izbjegao bih to ![]() thx ![]()
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
function pce_change_post_slug()
![]() Ako želiš da broj registracija kroz taj obrazac okine promjenu linku, možeš to napraviti preko opcije da "success" poruka bude neki thank you page koji će okinuti brojač registracija, a u konačnici i promjena URL-a (ovaj kôd iznad ubaciš u template success stranice. Alternativa je email piping, ali to je vjerojatno overkill u ovom slučaju. EDIT: Forum je slomio post, nadam se da ćeš skužiti ![]() Pod "nakačiti" kroz njega misliš koliko će ljudi "submitati" taj obrazac ili? Ti bi ručno c/p taj link u mail/poruku? Osim ako nisam nešto previdio, najjednostavnije ti je napisati par linija kôda koji će mijenjati slug postu/stranici s fiksnim ID-em.
Npr. PHP kod:
![]() Ako želiš da broj registracija kroz taj obrazac okine promjenu linku, možeš to napraviti preko opcije da "success" poruka bude neki thank you page koji će okinuti brojač registracija, a u konačnici i promjena URL-a (ovaj kôd iznad ubaciš u template success stranice. Alternativa je email piping, ali to je vjerojatno overkill u ovom slučaju. EDIT: Forum je slomio post, nadam se da ćeš skužiti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
odustali od ovoga zbog odredenih razloga, rucno cu mijenjati link 1-2 put mjesecno, ako bude potrebno (zavisno kolko ljudi bude koristilo). a i kad vidim "code", I'm completely lost ![]() ![]() zahvaljujem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|