|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Prostor za proslave
Pozdrav ekipa, Trebam misljenje, pa sam se sjetio da bi ovdje bilo ekipe koja bi mi mogla pomoći, Naime, posjedujem nekakvu kuću od 55m2. Kupaonica, kuhinja, i dvije sobe. Te dvije sobe, kad se poruši pregradni zid ispadne jedna od nekih cca 30m2. U njih mogu smjestiti 20-25 ljudi da im bude komotno. Isto tako, pokraj kuće bi bila natkrivena terasa sa roštiljem/ražnjom od nekih isto 30-ak m2. Dvorišta ima za čak i nekakav bazen(montažni) i napuhanac. Moje pitanje je, da li bi netko od vas ikada iznajmio tako nešto za nekakvu proslavu/zajebanciju za cca 200€/dan ili je to premali prostor za tako nešto? Moram napomenuti da se kuća nalazi u naselju, tako da bi to max moglo trajati do 22h (i duže, ako bi se bilo unutra i ako ne bi bilo preglasno da bi smetalo susjedima) Unaprijed hvala na odgovorima i mišljenjima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Gdje se nalazi prostor? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Iako nisi točno opisao lokaciju, sve te nekakve proslave treba maknuti od naseljenog mjesta, nemaš pravo smetat po cijele dane susjedima s nekakvom muzikom i dernjavom. Vjerovatno nemaš ni adekvatan i dovoljno velik parkinga da smjestiš hrpu ljudi u tu kuću, jer svi će doći s autima. Računaj i na hrpu štete po kući i 2 dana čišćenja nakon što svi odu, to je full time job, a ne samo uzmi pare i bježi. Iznajmi kuću nekim normalnim stanarima, to je jednostavnije.
![]() |
#5 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
Prvo si postavi pitanje,da li bi ti dao toliko novaca za takav prostor? I kakav bi ti htio prostor za nekakvu proslavu? Tako se postavi,pa ulaži sukladno tome. Iato tako ne škodi pitati nekoga tko ima takav prostor,da ti pokaže(kao zainteresiran si za unajmiti prostor).pa da vidiš šta se nudi za koliko para.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jedino što ga može izvući iz situacije za dnevne rođendane je ogroman ograđen prostor, masu sadržaja za klince (tobogani, napuhanci, ljuljačke) i da roditelji imaju 100% kontrolu i pregled gdje su im djeca, takve stvari se mogu rentati kroz dan, danas je to popularno za dječje proslave. Ovo na što ti ciljaš, 30kvadrata, to ti stane dosta ljudi već, znači trebaš parking za dobrih 15-20 auta, šteta da ne kažem a i ako to rentaš legalno 100%, pazi si da ti se netko ne otruje tamo hranom ili nečim sličnim, predozira se ili se poreže na staklo ili slično, najebo si i ti i onaj tko ti je dao dozvolu. ![]() Lokacija je isto važna, da. 3km od Osijeka, to zvuči dobro, ali moraš biti siguran u to da nikome ne smetaš od susjeda itd. Ima tu brdo čimbenika, ali 200EUR/dan nije loša cijena danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2012
|
Sve si skontao. To sam i mislio. dnevni najam. parkinga imam za nekih 5-6 auta. Nesto slicno se iznajmljuje za vise novaca kod nas. zato sam kontao ici 200€/dan i bazirati se na djecije rodendane i nekakve rodendane za odrasle koji bi trajali do 22h. Kako sam vec rekao, jedino mi je bed zbog susjeda iako nikad nisam tamo zivio i ne znam bas ljudew... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A to ti je stvarno kod nas kockanje, bio sam na mjestima koja su praktički okružena stambenim kućama, pjevali do jutra, nikad problema. S druge strane, bio sam jednom na fešti koja se dešavala u kući 300m u šumi, udaljena od svih, pa su susjedi (ovi prvi, 300m dalje), zvali policiju jer prejako svijetlimo. ![]() Stvarno trebaš to dobro istražiti, mišljenje na forumu ti može pomoći da se usmjeriš, ali to je kompletno tvoja odluka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Sve dok si u naseljenom je kocka. Uložit ćeš neki kapital, koji će ti propadati ako imaš jednog ludog susjeda. Ako imaš i normalne susjede, dovoljni su ti jedni ludi gosti radi kojih ćeš naje****. Ako baš zapneš, okreni se organizaciji dječjih derneka koji ne traju poslije zalaska sunca i to je to. Ono što većini fali, i radi toga imaju problem s iznajmljivanjem je PARKIRALIŠTE. Bez 10+ auto piši kući propalo. U današnje vrijeme je 2 osobe po autu, a prostor bi imao za 20+ osoba ... tako da imaj i to na pameti. 200 ojra po fešti je ok cijena, parking, uredan sanitarni čvor i uredno posuđe je 90% posla. Nakrcaj s sadržajem za djecu i udri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|