|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pomognite da 7800 dode na AGP
Kao sto znate, jos jako puno ljudi koristi AGP maticne, Nvidia bi sigurno profitirala izbacivanjem 7800 agp verzije, potrebno je skupiti 10000 glasova za peticiju koja ce biti poslana nvidiji, pa zeljeli vi 7800na agp-u ili ne,molim uzmite trenutak i signup-ajte se ovdje: w w w.petitiononline.com/7800AGP/petition.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
a usput i da rijesimo svjetsku glad . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Misliš da se nvidiji zbog 10000 potpisa isplati izdavat AGP verziju 7800???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ne, ali nece svi ljudi na svijetu vidjet tu peticiju, ovo je samo pokazatelj da je ljudima stalo i da AGP jos ima svoje trziste, tako je kod svake peticije, treba samo odreden broj ljudi, sta ne znaci da se nebi 10x vise ljudi potpisalo, mislim da je sad vec negdje na 6300 glasova |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa izlazi 7800GS.. nVidia daj vama šaku, a vi bi odmah uzeli cijelu ruku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ne shvacam sta ljudi imaju protiv...ako vam se ne svida, nemojte potpisat, to je to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Bojim se da to nece proc jer ako i izdaju agp 7800 grafulju, tko ce je kupovat? Onaj tko nema novaca za kupit novi kompjuter sa pci-e podrskom na maticnoj nece imat ni za graficku od 3000kn. A i da ima, mora razmislit koliko je to pametno s obzirom da agp ide u mirovinu. Al dobro glasat cu, onako iz vica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
to puno ljudi misli, ali to nije tako, ima hrpa ljudi koji bi je kupili, npr. ako imas p4 2.8 na dalje, abit ic7 ili asus p4p800/p4c800, bar gigu rama, zasto bi mijenjo cijeli komp zbog samo jednog dijela? jako puno ljudi jos koristi takve kompove jer jos uvijek imaju ono sta treba, isto tako, agp nije mrtav, poznato je da nismo iskoristili do kraja bandwidth 3.0 agp-a, a o pci-e, pci-e 16x da ne pricam, uz to, sustav koji sam naveo nebi zadrzavao 7800 u svojim performancama, znaci nebi joj bio bottleneck, 7800GS bi trebala doci izmedu $230 i $250 sta je jako jeftino (1500kn grubo receno), no nazalost u hrv ce ta cijena biti puno vece, to mozemo 100% ocekivati |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
specifikacije: w w w.hexus.net/content/item.php?item=4348 cijena: http://forums.overclockers.co.uk/sho...php?t=17525037 ipak je nesto skuplja dolje se ipak prica da bi trebala past na £200 fulo sam u proslom postu...mislio sam da je dolara, sad vidim da je funti, sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
Znam, imao sam na faksu napisat seminarski iz fizikalnih procesora. U pocetku ce izac samo pci verzija a kasnije ce i pci-e verzija. Samo me brine cinjenica sta već tri mjeseca kasne sa proizvodnjom. Najbrzi dual core proc na trzistu moze prikazat 1000 deformabilnih tijela a ova kartica od kojih 1500kn 32 000. Revolution is upon us! Imate na ageia.com neke kratke video isjecke iz nekih demoa. Ludnica... Zadnje izmijenjeno od: NortonCommander. 24.01.2006. u 12:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Evo dosla je GS verzija, iako ce vas na sajtu ODERATI, cijena ce ipak pasti (barem tako kazu), sada je samo pitanje vremena dok ne dodu GT i GTX na agp, stvar je samo u mijenjanju cipa, pcb je vec prilagoden, ali gtx 512mb nece doci jer ima drugaciji pcb w w w.pcsuperstore.com/products/J45135-Pine_Technology-PVT70KUAF7.html/froogle/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Koliko se kužim, nije stvar u mijenjanju GPU-a već o implementaciji bridge čipa na pcb. Što se tiče ankete, po meni je to malo smiješno. nVidija nije socijalna ustanova već korporacija koja se povodi tržišnim zakonima. Kao takvi, imaju za to specijalizirane agencije i veze sa drugim proizvođačima HW i SW. Ako misle da mogu prodati x primjeraka kartice po y cijeni uz z troškova (sad pojednostavljujem) i da je x*y dovoljno veće od z da zadovolji marginu profita, oni će to i učiniti. U suprotnom, ni 5 milijardi potpisa neće im ništa značiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Power Ranger
Datum registracije: Dec 2004
|
evo glasao sam i ja... Pentiumček me služi vrlo dobro pa ga ne planiram ubrzo mjenajt... ali nova grafa bi za par mjeseci dobro došla...
MSI i865 NEO2 - F1SR2 Pentium 4 2,6 HT @ 3,54ghz (273 FSB) - Coolermaster JET 4 2x512mb RAM DDR 433 Kingmax 2.5-3-3-6 Gigabyte 6800NU 16/6@ 415/880 - moddan Heatpipe pasivnjak Hiper 4S525 PSU - 525W - Triple Fan -------------------------------------------------- www.hcl.hr |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|