|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Rainbow Six Siege X
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Prestao sam igrati Siege jer su zatrovali metu totalka. Ovo se prati, nadam se prizemljenju lopte. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
R6 Siege je zaista vrhunski FPS. Igrao sam ga par godina i odustao jer nemam ekipu. Bio nekad na kratko i u goldu. Bez obzira sto se moze kupit za male pare, nakon 10 godina imati 100K 24-hour peak igraca samo na Steamu je respektabilno. Ali zbog failova Ubisofta u zadnje vrijeme sam skeptican. Will see.. svakako lijepa vijest da imaju nastavak.
![]() |
#4 |
Premium
|
Pred par godina dobili i hrvatskog operatera, bio nabrijan, možeš igrati nekog s hrvatskom zastavom na uniformi. I ajde, imamo starih i novih specijalnih jedinica po kojima može biti taj operater posložen ... Kad ono, stave ga u izmišljenu postrojbu i učine posebnim, tako da je prvi "transrodni" operater u igri ... baš hvala ubishit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I encompass, and I eclips
Datum registracije: Jul 2010
|
igrao sam alphu i betu, pa full game nekiih 600 sati. igra zbog koje sam posijedio, ali je i obožavao. presrali su količinom operatetra i svega pa sam odustao odavno, iako je možda najteža i najkompletnija taktička pucačina koju sam imao prilike igrati. pratim ovo zanima me što će, oće neki reboot pa malo to prizemljiti kako su neki komentirali pa da se vrati oni fanovi s početka..nez, u svakom slučaju, stariji sam, s puno obiteljskih obaveza pa sigurno neću opet okačit platinu charm, ali dalo bi se zapucat uiz neke matorce
![]() |
#6 |
Registered User
|
"presrali su količinom operatetra" A znas kako, cim je igra izasla, obecali su 100 operatera tokom zivota R6 Siege. Ali su se udavili konstantnim balansiranjem, izmjenom mapa i samom prodajom operatera. Operater je OP prvih mjesec dana i ako ga tad ne ugrabis, svedu ga na nivo da je beskoristan. Sjecam se kad je Lion izasao koliko je bio OP. Poslije je bio useless. Na zalost imali su isti princip kao free2tplay. Ali core gameplay mehanika je sjajna.
![]() |
#7 | |
|
Citiraj:
sjećam se one ćelave pjevačice sa štitom, ajme, pa onda nakon toga isto kifla. ma dobro, ali fps kao takav ne znam jel pije 100 operatera, drugo su dote i mobe, a drugo je fps. Sve u svemu sjajna igra, odlična alternativa codovima i royaleima koji danas dominiraju tržištem. zna li se šta detaljnije, što će to odraditi, opet iz vanile krenuti ili?
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
S razlogom je ime SIEGE X, jer ostaje dobar stari Siege. Ne vjerujem da bude rework gameplaya ili grafike, već vjerojatno sele na novi engine, i s njim možda malo uozbilje priču, da nije fortnite stil ko danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Na videu su stari Seldge, Kapkan i mislim Thermite. Tako da ce biti neki update/remaster. Prvenstveno mislim na promjenu mehanike kretanja koja je poprilicno zastarila. Jest usporena da se balansira igra ali kontam da ce taj dio izmjeniti. Plus novi engine. A mozda bude mobilna igra. ![]()
![]() |
#10 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 13.03.2025. u 20:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Dodali nešto što je iščezlo iz igara, a tu su crvene bačve koje idu boom. Promijenili paletu boja, i dodali upitan gameplay mod. Pa od cijele drame, napravili nisu ništa. Novih 5 mapa, balans nekih operatera ... ništa od toga. Baš super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
kakav fail, i rezočaranje. potpisujem postove iznad
|
|
Oglas
|