|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Macbook pro punjac usb C
Zanima me za T tip nastavka od macbook pro laptopa od 60w, da li bi funkcioniralo ako uzmem 60-90w punjac sa usb C za macbook pro i stavim onaj adapter sa usb-c na T tip, da li je netko probao da li to šljaka ?
![]() |
#2 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
702 pogleda nitko nije isprobao ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pitaj na Jabucnjaku, sanse da je netko probao su kudikamo vece ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Macbook pro punjac usb C
Citiraj:
Ne radi. Navodno radi solidno samo sa macbook pro laptopom koji originalno radi sa 85w punjačem jer ima istu voltažu kao i taj C punjač (info preuzet s neta, možda je fake info ili neka pretpostavka, meni nije radila ni ta opcija, mozda je bilo do samog punjača). Apple ima svoje T punjače sa različitim voltažama i mora ići baš takav. Također ako uzmeš i T punjač moraš uzet 60w , ako uzmes jači , npr 85w , mac se pojačano grije i dugoročno će se nešto pokvarit ako je macbook u 5/5 stanju, ako je manje onda ćeš u kratkom roku početi imati probleme. 60w - 16.5V - 3.65A 85w - 20V - 4.25A i 18.5V- 4.6A 45w - 14.85V - 3.05A Zadnje izmijenjeno od: spawn. 14.02.2025. u 10:11. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|