|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Intel CPU Product Codes
Evo dva linka za Inelove CPUe i njihove serijske brojeve: http://processorfinder.intel.com/scr...LL&PkgType=ALL http://support.intel.com/support/pro.../CS-011986.htm Na drugom linku su samo novi P4. Obratite pažnju na 630 i 631... 631 je u 65n tehnologiji Mora bit strava Sticky?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
|
Znači ne treba biti sticky?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
eo ja pametno jedno ![]() novi sam na forumu i gledam svi preporucuju fu...g amd imao sam par komada a sad sam uzeo P4 BOX ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ti si novi, a? I odmah bi počeo rat? ![]() Šalim se, dobrodošao na PCE.
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Prouci testove i recenzije pa vidi kako se koji ponasa u aplikacijama, igrama, multimediji i slicno. Svaki ima svoje prednosti, a odabir je osobna potreba i zelja koja se razlikuje od osobe do osobe.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|