|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Wordpress - migracija sitea Duplicatorom
Imam gotov site koji treba prebaciti s dev servera na produkcijski server. Pošto je export napravljen Duplicatorom, na produkcijskom serveru sam također instalirao Duplicator, ubacio arhivu, sve je bilo fino prepoznato i instalirano, u wizardu se jedino požalio na: PHP Version Mismatch: You are migrating site from PHP 7.4.33 to PHP 8.2.26 Međutoa, vidljiva je samo početna stranica i ništa drugo iza linkova. Usporedio sam ubačenu arhivu i ovo što je Duplicator ispljunuo te skužio da dosta toga nedostaje. Bio sam uvjeren da je do free verzije Duplicatora, ali čovjek uvjerava da je tako migrirao masu stranica. Gdje može biti problem, ako je ovome sve zeleno?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Riješio sam, krivac je bila malo nepotpuna nginx konfiguracija. Ovako radi: Code:
server_tokens off; server { listen 80; listen 443 ssl; server_name ${HOSTNAME}; ssl_certificate /etc/nginx/certs/xxxxxxxxxx.pem; ssl_certificate_key /etc/nginx/certs/xxxxxxxxxx-key.pem; root /var/www/html; location / { index index.php index.html; try_files $uri $uri/ /index.php?$args; } location ~ \.php$ { try_files $uri $uri/; fastcgi_split_path_info ^(.+\.php)(/.+)$; fastcgi_pass wordpress:9000; fastcgi_index index.php; include fastcgi_params; fastcgi_param SCRIPT_FILENAME $document_root$fastcgi_script_name; fastcgi_param PATH_INFO $fastcgi_path_info; add_header Cache-Control "no-cache"; add_header x-cache-enabled "true"; } location ~/\.ht { deny all; } location /doc/ { alias /usr/share/doc/; autoindex on; allow 127.0.0.1; deny all; } }
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|