Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.12.2024., 19:08   #1
Strm
Registered User
Moj komp

Strm's Avatar

Datum registracije: Jan 2015
TechWave

Pozdrav,

u procesu sam otvaranja web shopa a nadam se u skorije vrijeme i fizičke trgovine.
Molio bih vaše savjete i konstruktivne kritike vezano web shopa, ponude i cijena.

Inspiracija je osobna frustracija šta se na hrvatskim forumima često preporučuju isključivo nova računala rijetko sa opcijom rabljenog.
Naravno, vjerovati njuškalu, sličnim oglasnicima i oglašivačima po meni rijetko ima smisla. Osobno sam doživio dosta nepravde, puno ljudi koje znam a i tvrtke sa kojima surađujem.
Prosječni kupac ne zna kao forumaši snaći se po oglasima i vrebovati nekakvu komponentu mjesecima nebi li prošao jeftinije 10ak €. Zato je techwave tu.

Iz tog razloga smatram kako trgovina koja nudi nekakav oblik garancije, kartično plaćanje i podršku može proširiti vidike prosječnom kupcu koji ima ograničen budžet.

Po čemu se razlikujemo od drugih?
Prvenstveno smatram da imamo konkurentne cijene obzirom na ono što nudimo.
Računala nabavljamo od provjerenih tvrtki sa kojima postoji dugogodišnja suradnja.
Reklamacije nikad nisu bile problem i osobno smatram kako je to najvažniji faktor.

Iz tog razloga ponuda nam je ograničena i često dobre stvari odu brzu..
Trenutno najviše dostupnih računala su uglavnom 6. generacija intela, ima starijih i njih sam stavio zbog pristupačne cijene a i windows je odlučio da podržava i starija računala...
Dođe svako malo 8 i 9. generacija ali takva računala odu dosta brzo, govorim o 4-5 komada u danu...
Bolja ponuda je na prijenosnim računalima, ali to neće dugo kako ide Božić..

U budučnosti se nadam uhvatiti vremena i sam slagati konfiguracije od komponenti šta kupujem u slobodno vrijeme

Živi bili
Strm je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno