|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
(riješeno) Kako trajno maknuti natpis activate Windows 11?
nabavio novi laptop i instalirao windowse 11 sa bootabilnog usba i sada dole desno na ekranu imam natpis activate windows 11, vidim na youtube koje god rjesenje za to nasao da u komentarima ekipa pise da im se opet nakon nekog vremena povratilo, kako taj natpis trajno maknut? windows 11 home phone activation mogu nabavit ali imam jako negativna iskustva sa aktivacijom preko telefona pa bi htio bez toga taj watermark maknut molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
ma kupiš windows key i riješeno. cdkeys ili di već ima ključeva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
odi na allkeyshop, upisi sto trebas, na popisu nadi onaj koji pise retail i global i kopiraj si kod za popust kraj njega, otvori link, vidi jel pise online activation, ako pise uzmes i to je to...99% ih radi odmah, nekad nece pa se javis supportu da ti daju novi kod |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A da vec jednom nekome das taj komp u ruke tko zna sto radi? Najprije WLAN driver sad ovo? Gle nismo svi za sve. Cekam samo nastavak sage ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Novi laptop vjerojatno ima Windows licencu u BIOSu, napiši u command promptu iduću komandu i onda s tom licencom aktiviraj Windowse. wmic path softwarelicensingservice get oa3xoriginalproductkey |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Vidis da je dobro da pita, to i je poanta foruma, ovu foru wmic nisam ni ja znao |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2017
|
kupio i license key za windows 11 home za 4 i pol eur, bas sam sada aktivirao windows i sve ok Zadnje izmijenjeno od: kitano. 16.10.2024. u 18:23. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|