|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koji robotski usisavac?
Imate kakvu preporuku do nekih 400-500 eura preko osobnog iskustva? Vise ni sam neznam koliko sam ih pogledao. Od Xiaomia do iRombe itd..bitno mi je da nije prebučan, a pranje poda pozeljno iako mi je to prvi pa neznam dal je ova funkcija usavrsena. Napominjem da mi je po cijeloj kući Vinil pod
![]() |
#2 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Pogledaj u grupi: https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=222579 Također pogledaj ovaj, na akciji je trenutačno: https://www.eufy.com/hr-en/products/...43282613600408 Prošli tjedan je bio 250€ na popustu, sada je 150€.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Neka mod spoji, samo cu nabrojati neke sitnice s Eufy X10 koje sam imao, malo pozitivnog i negativnog: - jedna reklamacija, puklo nesto kod mopa, support odlican i dobio novog robota u 10ak dana (pisao sam u linkanoj temi) - garancija je samo godinu dana, bitno naglasiti - edge mopping feature su nesto zbrejkali, robot se hoce gubiti po sobi kad je to upaljeno. Nisam ga vec mjesecima upalio i ne znam jesu li ga popravili novijim firmwareom. Steta, dobar feature za pranje do rubova - treba paziti na kosu i petljanje, "nozevi" kod self cleaninga nisu tako efikasni u rezanju dlaka. Svako tjedan-dva radim generalku i cistim dlake s obje cetke. - navigacija kod pranja (bez edge moppinga) je odlicna, izbjegavanje prepreka bezgresno. Efikasne rute radi, sve pet. Ne pamtim kad je imao problem s navigiranjem ili se zbagirao. Docking isto radi bez greske, praznjenje, pranje mopova, sve ok - pranje plocica i parketa je zbilja efikasno. Mi ulazni hodnik prodjemo i sa sredstvom za ciscenje, ali krpa bude cista! To me ful iznenadilo i odusevljeni smo. Peremo maltene svakih 1-2 dana uz usisavanje koje radimo svaki dan - to je vjerojatno i razlog cistoce. Tu i tamo ubacim octa u vodu. Mopovi stvarno peru, nije gimmick - vrlo rijetko se desi da mopovi ne budu dovoljno vlazni kod pranja, kao da ih ne vlazi dok pere, pa struzu i vibriraju zbog trenja pa trebam robota poslati na dodatno ispiranje mopova. Nije cesto, ali ne kuzim zasto to radi. Podeseno je npr na jako mokro pranje, a iza robota ostaje jedva vlazan trag. Nekako si mislim, mozda ne uzme vodu u spremnik ali zasto ne? Nemam pojma, toliko rijetko se desi da se ne zamaram s tim U globalu mi robota i dalje jako forsiramo i koristimo svaki da (i po par puta na dan) jer je garancija samo godinu dana pa ako mora krepat neka krepa u garanciji. Jako smo zadovoljni kad se podvuce crta. Svi minusi su tak tak, ne smetaju previse. Nama je to isto prvi robot i izricito smo htjeli pranje. Kad (i ako) ovaj krepa znam da cu za sljedeceg robota komotno dati i 1000 eura ako ce ici jos stepenicu iznad ovoga i biti bolji. I morat ce imati duzu garanciju. Bezobrazne su to pare, ali jednom kad se naviknes tesko je nazad. Ko sudjerica. Ne znam kakva je danas ponuda. Vjerujem da X10 nije vise tako revolucionaran jer su i drugi sigurno izbacili nesto slicno za iste pare. Nagadjam, ne pratim vise robote. Da li bi ga preporucio? Samo zbog garancije vjerojatno ne bi. Smatram da je cijena vrlo korektna, pogotovo s popustom!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|