|
![]() |
#1 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
gf2 GTS
Došao mi je ovaj veličanstveni model u ruke. Legendarna GF2 GTS verzija sa DDRom. Ima gore aktivno hlađenje, ja sam na nju stavio pasivnjak od mx440 i nekako mi se dosta grije. Onda sam gore ipak prišarafio ventilator. Ima li netko iskustava do koliko stupnjeva se smije jezgra grijat i da li je netko već na tu ljepoticu stavi pasivnjak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja imam geforce 2 ultra leadtek. Isto mi je ta kartica draga, prava zvijer. Držim je na 300MHz za gpu i 450 za mem al imam aktivni hladnjak, nevjerujem da bi neki pasivni bio dosta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
U marku 2001 nešto sitno preko 7000. Nisam iso do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nisam točno iz bj. Ja sam iz jednog manjeg mjesta kraj bj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam imao donedavno ispravnu GF 2 GTS sa 32DDR-a dok mi ju nije buraz skurio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
>>ima odozada 5 konektora, ima i jack? za sto on sluzi?<< To ti je onda 100% VIVO verzija... zato ima tak puno konektora. Neznam za sto sluzi taj jack jer nikad nisam koristio VIVO mogucnosti grafe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Trenutno testiram GeForce 2 Ultru iz siga, luda grafa!!! Probaj staviti na memu neke pasivne hladnjake iako se meni mema na GF2 GTS-u nije uopce grijala, a clockao sam ju na 420Mhz... To je i meni bilo cudno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ja na svojoj imam pasivce tvornički na memoriji i memorija mi je trenutno na 550 MHz. Dosta se zagrije, al tak već radi 2 god. bez beda. Koje su ti defoult frekv. za tu grafu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
550 za memu je dosta!! wow Ali mene brine najviše jezgra, jer nakon sat vremena rada kada pipnem pasivnjak dosta je topal. Ne mogu reći koliko točno ali oko 60 bi moglo bit. Sad mi nije ovdje grafulja ali čim ju vratim ću je istestirat i vidjet gdje joj je limit i potuć vas u 3dmarku 01 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Ne vjerujem. Mislim da je ova moja Leadtekova najbrža dvojka. |
![]() |
![]() |
|
|