|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
(riješeno) Crni ekran u igrama
Pkrenem igru ili 3d mark i nakon nekog vremena gledam u crni ekran. ctrl+alt+delete ne pomaže. Promjenim graficku, ista stvar. Surfanje itd radi normalno..... Kanta iz siga |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Probaj kabel i utor na monitoru zamijeniti. Meni je bilo slicno.. da bi na kraju bio sporan port na monitoru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Ako RAM nije zapunjen onda je HDMI/DP kabel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Feb 2021
|
Kad je napajanje preslabo u momentu kad graficka i Cpu povucu maksimalnu snagu, tada se PC resetira ili ugasi, to je zaštita unutar napajanja. Ako mu se PC ne resetira ili ne ugasi onda može biti do Hdmi/Dp kabela, neispravne plocice Rama , grafickih drivera a cesto naponski kabel popusti u monitoru te ga treba ukljuciti do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Počeo sam kopat po kanti. Dio kablova koji izlaze iz PSU je nagorio, dosta konkretno. Napajanje zamjenjeno Seasonic 850W. Grafička u međuvremenu testirana kod frenda. Problem je i dalje tu. Kasnije kad ulovim vremena idem dalje njuškat po kablovinju |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Napravio sam još jedan clear CMOS i za sad je ok. Preživio je 7-8 uzastopnih 3D Mark mučenja. Nadam se da je drama završila i da se mogu u miru posvetiti BG3 ![]() Hvala svima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|