|
![]() |
#1 |
Yare Yare Daze
Datum registracije: Jan 2014
|
Thinkpad t480
Pozdrav ekipa imam jedan problem. Frend mi donjeo thinkpad t480.Njemu se nije palio. Ja sam ga bio otvorio i bio izvadio bateriju i cmos bateriju i spoio ga direkt na punjac i prvi put je upalio i sada vise nece.Jedini znak nekog zivota je tipkovnica zasvijetli i tipka za power on/off. Dali je maticna riknula?Ako da je dali se isplati to popravljati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2018
|
Jesi probao ram mjenjat? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Yare Yare Daze
|
jesam i jesam. Kad sam promjenio ram Laptop se upalio i radio jedno 60 sekundi i onda se screen ugasio ali kao sleep mode ili nesto nego se slika kako bih rekao posemerila i onda all black. Probat cu jos pastu promjeniti ali mislim da je nesto ja maticnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Ili ME na ploci treba reprogramirat ili je sa strujom na ploci neki problem. Pogledaj malo maticnu pod povecalom vidi jel ima kakvih znakova da je nesto zacrnjeno ili pozutilo od pregrijavanja/shorta i sa jedne i sa druge strane.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 07.09.2024. u 09:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Yare Yare Daze
|
Citiraj:
System Bios Shadowed Video Bios Shadowed Probao sam bootat linux sa usb ali nakom minute samo mi se ekran iskljuci. Ima tko kakav savjet prije nego ga dam na neki servis? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2014
|
Ne isplati ti se davati na servis, jer ako je do ploče, polovnu možeš kupiti za 59€. Ne budu ti sigurno servisi gubili vrijeme na zezanje s laptopom zabadava. https://www.njuskalo.hr/laptop-ostal...oglas-42873328
![]() |
#8 | |
Yare Yare Daze
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|