|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Provale...u reziji mog razreda...
POVIJEST: Profa: jesi se ti luka umio, sve ti strsi?! marko: a jel mu bas sve strsi? Profa: pa pogle ga, sve mu strsi marko: znaci i kurac mu strsi... luka:ko je bio vodja komunista, ne pise u knjizi? profa: ne pise...napisi da je poslije bio josip broz tito luka: jel napisem drug tito? profa:druze melcicu... (moramo imat slape, marko sjedi u nekim gojzericama broj 49-ozbiljno) profa: daj skini te baletne cipelice TEHNICKI/FIZIKA: prof: vama jos iz usta curi majcno mlijeko... prof: dobro jutro. danas pazite sta radite jer sam nervozan. (prof upada na sat vjeronauka na nam nekaj veli) prof: sjednite samo, da vam kazem... (netko od ucenika prica) prof: tako ti boga tvoga oces zasutit... MATUSA: (ekipa me cipelari) profa: decki nemojte se tuci, da, to nije lijepo... (profi zvoni mobitel) profa: kome zvoni mobitel? ja: vama profa: pa nekom od vas zvoni... (jos tak 5-6 puta uvjeravam) profa: a vidi stvarno...sto mi niste rekli... HRVATSKI: profa: jesi ti mozda za vrapce?? (sat kad profa donosi testove, sva u crnom) ja rofesorice zakaj ste u crnom??profa:za pogreb nekih u razredu... TALIJANSKI: profa:jel se ti sabina zoves jakov ili toni? BIOLOGIA: (ucimo spolne organe, u knjizi sve nacrtano...) ucenik: penis, penis.... profa: kaj se cudis, kaj ti to nemas? NJEMACKI: (cura mora otic s nastave) ucenik1:zbogom... profa:sad kad ste se oprostili, mozemo dalje s njemackim? ucenik1:ajmo tugovat ja: ne, veselicu treba ucenik2:ja bum slavil i pucal zoljom u zrak... KEMIJA: (radimo pokuse s jetricama) profa:ko je gladan marko2:ja profa nda ostanes na odmoru i speces si ostatak jetrica...ENGLESKI: (ucimo da sve rijeci koje pocinju na SK dolaze od vikinga) profa:dajte primjere ucenici:skirt....(nemrem se sjetit vise) profa:dalje ucenik: sk profa: ne, to je savez komunista... ZEMLJOPIS: filip1: a njei...(neki blesavi zvuk) profa:jesi ti u skoli ili u zooloskom vrtu? filip2: nje i...(opet blesavi zvuk) profa: obojica ste u zoloskom vrtu u kavezu s majmunima... (cackam nekaj po profinom laptopu, profa veli da nemre smislit srpske narodnjake) ja: a kakva je to mjuza tu? (npr. riblja corba) profa: a to su balade...(pjesme su im...hm...npr.naslova ostani djubre do kraja) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
CyberSky
|
Da idem u Teslu, točnije 3.B! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
CyberSky
|
Bili smo sjebali još jednog tak no nismo uspijeli snimiti, frajer je pao ko daska dolje! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
:clap: ali ujedno i Jel lik šta polomio, malo mi zgleda....neznam....kak da opišem...i da...jel on to front flip napravio ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
he he lol kolko mi gluposti radimo to je nevjerojatno......samo jos da i pocnemo snimat pa to bi bilo svaki dan materijala. btw kak je ovaj tvoj tip proso s puno ili jako puno masnica?
|
|
|
#9 |
|
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Provala iz srednje škole koju necu nikad zaboravit: Obrana i zaštita (eh davno je to bilo ):Profa:"Ivice (zaboravio sam tipu ime ali bio je izgubljen u vremenu i prostoru) od čega ne štiti plinska maska?" Ivica: "Od metka." ![]() |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Meni je najveća "provala" bila na zadnjem satu kemije u osnovnoj (kod raske).... Svi radimo valove samo jedna cure ne... (Ivana) I svi se počnemo derat "Ftapila si se!!!", a raska na to "Mast pliva na vodi!" ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
CyberSky
|
Frajer se je malo natukao! Nije mu ništa no mogo si je glavu razbiti da se nijedočekao na ruke,brijem da bi mu vrat pukao! Da napravio je salto naprijed, negdje imam clip iz drugog kuta( tamo kod jakni je stajala kamera odnosno mobitel) i samo vidiš kako frajer najedanput propadne! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
HRVATSKI: Ucenik se podrigne profa: (izgovori njegovo ime) Ucenik: Pa sta, morao sam... profa: morao si morao...mogao si i nuzdu u razredu obaviti... ucenik: moze! samo u koji kut?? profa: tebe ocito ne brine sto bi se tobom trebali baviti psihijatri... TEHNICKI: prof: zvakacu si zvaci doma mami za stolom... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|