Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.06.2024., 22:38   #1
Commandos
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
Arrow Nestabilna LAN mreža ?

Pozdrav, ima li pomoći oko nestabilne LAN mreže vezano za router Huawei HA35-11. Router se nalazi u prizemlju i povučene ja vanjski Lan kabel duljine cca 50 m i ulazi u mrežni ormar na katu, a iz mrežnog ormara LAN kabel do dnevnog ima cca 20 m naci ukupno oko 70 m. Veza je nestabilna na nacin da ima ponekad dosta laga u igrama, a koristi se za PS5 pa jel ima pomoci? Hvala
Commandos je offline   Reply With Quote
Staro 11.06.2024., 00:04   #2
Nikky
Moderator

Nikky's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
HA35-11 je hibridni router koji za Internet konekciju kombinira xDSL + 4g Internet.
Čim je u igri 4g Internet (da bi lakše shvatio kao Internet na mobitelu) sasvim je normalno očekivati lag, dropout brzine i slične anomalije.
Sama Lan mreža tu ne utječe i nije "krivac".
Na žalost tu nema pomoći, jedino da uspiješ na lokaciji dobiti A1 coax ili optiku nekog od operatera.
Nikky je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.06.2024., 11:01   #3
Commandos
Registered User

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
HA35-11 je hibridni router koji za Internet konekciju kombinira xDSL + 4g Internet.
Čim je u igri 4g Internet (da bi lakše shvatio kao Internet na mobitelu) sasvim je normalno očekivati lag, dropout brzine i slične anomalije.
Sama Lan mreža tu ne utječe i nije "krivac".
Na žalost tu nema pomoći, jedino da uspiješ na lokaciji dobiti A1 coax ili optiku nekog od operatera.
Da odkad su stavili taj router taj problem se pocea pojavljivati i to samo nekad npr kad je najvise korisnika aktivno ajmo reci kroz popodne, jel se moze ugasit da ne koristi tu 4 g mrežu makar izgubia na brzini? Edit: mislim da sam pronašao da ne treba vadit sim karticu nego možeš ograničiti pojedini uredaj da ne korsti 4 g mrežu. Probao sam sve operatere sve je lose dok se ne promjeni njihova infrastrukura…

Zadnje izmijenjeno od: Commandos. 11.06.2024. u 11:15.
Commandos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno