|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
vec otuzna prica....
evo frend me veceras zove, kaze: upalim komp, i one crtice od windowsa idu 10min i ništa se dalje ne događa.... kazem mu ja, probaj uć u safe mod, ali isto....pocne loadat drivere i na tome i ostane.... reko ja, donesi disk do mene, pa cemo vidjet sto je i jel se da sto spasit... disk je naravno maxtor 160gb s-ata (diamond max 9).... pristekam ja u svoj komp disk i bootam sa svog diska, kad ono prođu te famozne crtice kad se boota win i pojavi se crni ekran!!! nema nicega, samo crno...ko crna rupa.....meni nis nije jasno....odspojim ja smec.....ovaj maxtora, komp se normalno boota.....pokusao selit po kanalima...ista stvar... stavim da se boota sm...maxtor i opet ista stvar....crtice idu...idu...idu i tako u vjecnost... reko ja dobro, nece me glupi maxtor zahebavat!!! ubacim cd od win-a i mislio otic na repair ili u najgorem slucaju reinstall (da vidim bar u kojoj je fazi disk) i ubacim disket, f6....itd....i prepozna krampu....tj maxtor i kaze examining disk i tako opet u vjecnost....i reko sam mu da baci to smece gdje mu je mjesto i kupi normalan disk!!! eto, ovo sam napisao za one koji misle kupit novi disk, posto je bilo poprilicno pitanja na tu temu u zadnje vrijeme i da pitam, jel bi se moglo spasit sto bez da ide u info-lab?? znam da to rak zna, ali frendu se ne isplati to nosit igdje gdje ce mu naplatit, jer mu nije toliko bitno sto je na njemu bilo.... btw: to mu je 2. maxtor....prvi je isto riknuo nakon mjesec dana.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
H2TB
|
isključi ncq, to je meni pomoglo.. isto sam kupio novog maxtora 200gb sata 16mb, prvi nije radio uopće, a sa drugim sam imao iste probleme i to odmah pri instalaciji sistema, nakon što bi stavio vga drivere.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
ovaj nema ncq...star je skoro godinu dana, ja cak mislim da ta serija nema nativno sucelje s-ata, nego preko chipa koji IDE pretvara na S-ATA.... frend ga nosi danas na reklamaciju, tako da nista od toga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|