|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Dynamic DNS, vaša domena i Mikrotik
Tutorial kako postaviti Dynamic DNS sa vašom domenom pute CPanel sustava i Mikrotik routera.
P.S. Nadam se da će pomoći. Postavio sam umjesto noip ddns stranice. Htio sam nešto svoje pošto imam hosting i domenu. P.P.S. Ovo su upute ukoliko želite izvježi ddns pružatelja usluge Link gdje se nalazi tutorial
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 14.08.2023. u 11:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja upalim u Mikrotiku IP-> Cloud, dobijem onu njihovu serijskibroj.sn.mynetname.net. Odem kod odabranog dyndns pružatelja usluge, odaberem subdomenu za cname i uputim je na url serijskibroj.sn.mynetname.net. Radi ko urica. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 14.08.2023. u 11:11. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Može i tako ali ovo su upute kako izbjeći odabraneog pružatelja dydns uslute (noip, duckdns,...). Išao sam istraživati može li se kako drugačije tj. da se izbjegne pružatelj ddns usluga. Recimo noip te za besplatnu verziju traži da svakih 20 dana potvrdiš domeu, a i po 1 useru u besplatnoj verziji je do 3 domena. Nego evo ako nemate Mikrotika a imate Synology. Odete u Task Scheduler kreirate novi task i pod Task Settings -> Run Command upišete: Code:
#!/bin/sh curl https://mojddns.mojadomena.com/nekinizznakova
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|