|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Web hosting
Jel znate za koji free web hosting da podržava FTP ili SSH te PHP i da nema reklama? Ja sam se već ubio tražeći. Hvala.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
potrazi u trazilici imas neki ceski sajt ali moras ic preko multiproxyija da bi se moro regat jel nisi kao ceh... nadi neki server u ceskoj i to ti je to pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ud Agent > The Clansman
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Evo najbolje za sada što sam našao, a još tražim... ftp, 5gb bandwith, 200MB space, php, msql, nema banera ni popupova http://www.awardspace.com/ Zadnje izmijenjeno od: strikoo. 24.02.2006. u 10:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Strikane, svaka ti dala. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
evo ti ga jedan domaci www.hrhosting.net ima sve osim corn_joba (to je u paid verzijama) 35MB prostora 2GB Bandwith 2 MySQL baze tini mini,,,, ali sasvim oke ako ne trebas nesto puno prostora,,,,, no paid hosting je jedan od najpovoljnijih u HR ![]() i trenutno je aktivna jedana akcija za cijenu start paketa dobijes medium (+ domena naravno) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
ftp, 5gb bandwith, 200MB space, php, msql, nema banera ni popupova 4 ili 5 subdomena (nisam siguran), ako imaš svoju domenu možeš i nju koristit i još brdo toga ima tamo http://www.awardspace.com/ koje je btw free opcija. Probajte pa vidite... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Moze pitanje za awardspacing? Rego sam se gore i kaze mi: IMPORTANT: WE DO NOT REGISTER FREE DOMAIN NAMES HERE! YOU CAN ADD ONLY YOUR REGISTERED DOMAINS. Di ja mogu otvoriti free domenu a da je mogu preusmjeriti na njihov server koji im je: ns1.awardspace.com ns2.awardspace.com ns3.awardspace.com ns4.awardspace.com iso sam na .tk ali tamo ne mogu to podesiti vec nude samo preusmjerivanje na druge domene.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Uredu je. Otvorio sam subdomenu.
![]() |
#12 |
Premium
|
Baš sam ti sada mislio za subdomenu napisat. e otkrio sam jedan problem glede award space. Up time je 98%. Kadkad nije moguće pristupit mysql databazi, to traje nekih 2-3 minute i u neodređeno vrijeme. Sad ne znam jel radi sve drugo što nema veze sa my sql, jer ja imam phpbb forum koji je ovisan o tome, predpostavljam da radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Strikoo evo jos jedno pitanje posto imas iskustva. Koristim jedan program za upload stranice na server i javlja mi error: Preparing to Connect ... < 220 70.86.228.167 FTP server ready > USER deemon < 331 Password required for deemon. > PASS ******* < 230 User deemon logged in. > CWD /home/www/ < 550 /home/www/: No such file or directory Change to Remote Folder failed Publishing Failed ! Inace mi pise kao vjerujem i tebi FTP Path: /home/www/ a meni kao sto vidis javlja No such file or directory Da li znas u cemu je problem?
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() vjerojatno je problem što program pokušava odma pristupiti /www direktoriju koji na serveru nepostoji iako bi trebao postojati. Isti folder samo pod drugim imenom je public_html-to je zapravo org. dir. jer /www je samo shortcut. Probaj u opcijama odabrati neki drugi folder npr. /home/public_html/ strikane ispravi me ako griješim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Evo ja koristim total commander i nikakvih problema nikad s njime probaj /home/www/tvoja_subdomena.awardspace.com/ ili /home/tvoja_subdomena.awardspace.com/ ili /tvoja_subdomena.awardspace.com/ ili radi sa total commanderom Zadnje izmijenjeno od: strikoo. 24.02.2007. u 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Evo sto mi kaze u total commanderu: 500 Unable to service PORT commands geting directory Probao sam sve variacije koje si napisao. Ostaje mi da rucno dizrm fileove ![]() csx.evolution probao sam i tvoju varijantu. Imam jedan server na kojem mi je /public_html/ folder ali ovdje nije.
![]() |
#17 |
Premium
|
Pa el si u totalu upisao sve kako je i kod mene? S time da se prve dvije odnose na tvoju subdomenu, ono je moja... Ako ništa ne pomaže odi na adwardovu stranicu i logiraj se i odi pod FTP Manager i tamo ako slučajno nema ftp već napravljeno, napravi novu, a ovu obriši. Evo sad gledam kod mene je ftp path /home/www s time da u total commanderu nisam morao ništa upisivati. Mora raditi, meni radi. Pogledaj pod taj FTP manager, sigurno je nešto tamo krivo pa napravi novi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
eh naravno da nemozemo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
evo link šta ima vamo, a ima toga još pa tražite, imate i sa beskonačno prostora i takvih... 5,000 MB disk space (5 GB) * 10,000 MB transfer (10 GB Bandwidth) * 20 MB file size limit (compare to 500kb by most other hosts!) * FREE Counters! * A fast, friendly tech support team * Easy to use Pagebuilder/HTML editor * http://username.5000megs.com! * FTP or browser-based file manager * Blazing fast & reliable 99.9% uptime on Dual Xeon servers! * Instant activation * Collapsible, clean text ads - No ugly pop ups on your sites! http://5000megs.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
arena.ba 100MB web/ftp prostora transfer neogranicen ASP/PHP/SSI i 1xMySQL baza sa neogranicenim kapacitetom Potrebno samo prijaviti se na forum i napisati o cemu se radi, odnosno o cemu ce site biti, te sadrzaj ne smije biti ilegalan. Nema bolje
![]() |
#22 |
Premium
|
5GB freee?? najc najc steta sa ce neki uzet taj host i nabaciti samo site od 10tak MB na njega ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|