|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
DVD-ROM problem
Imam jedan problem s dvd-om. Imam DVD Asus E616P2 koji je star 5 mj. i radio je perfektno sve do jučer kada sam upalio kompjuter više nije htio očitati DVD-e tj. kada ubacim DVD medij zamrzne se računalo i moram restartat. WinXP ne prijavljuje nikakve greške u dev.manageru, NERO i Everest ga lijepo prepoznaju, on normalno izbacuje ladicu nutra van, LED svijetli, ali problem nastaje kada stavim medij. Pokrenuo sam Win u safe modeu i radi dobro, pokrene DVD i sve očita, ali to mi puno ne pomaže jer kad i "normalnim" windowsima pogasim sve procese kao što su safe modu opet zabrejka i opet restart, molim vas pomozite mi! Ne znam da li bi format što pomogao, bilo što samo da ga uspijem normalno pokrenut! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
malo očisti komp od spywera i virusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
update firmware-a nego jeli imas mozda od nvidie soft drajvere za ide kanale ak imas makni ih i to je to ![]()
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
__________________ |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
BrunoZG caps ti ostao ukljucen ![]() Ovako ja sam rekao neka napravi firmware update za svaki slucaj, a moguce su svakakve stvar ali prije svega siguran sam da je software-ske prirode jer kaze da u safe modu sve super radi. Tako da ako nis nepomogne uvjek je tu dobri stari formac c:
![]() |
#9 |
Premium
|
Ne nemam ništa od Nvidie, pa ni chipset, probao sam s virusima i spywareom i ništa, ako je problem u softwareu onda je problem u softwareu koji sam instalirao za kovertiranje divix i avi. i vcd, ali sam sve unistalirao, pa ništa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
cini mi se da je crko, oce barem neki CD ocitat ili tiskani DVD?
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
da je crko ne bi sve čitao u safe modu, i pokazivao bi u device manageru da ne radi i morao sam instalirat neki ASPI program da bih mogao kovertirat filmove, da li to ima neke veze??? Zadnje izmijenjeno od: B-Link. 14.01.2006. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
promako mi taj dio o safe modu ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Problem riješen, format C:/ ![]() Ali nema veze shit happens, hvala svima na odgovorima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|