|
![]() |
#2 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Čudo da se niš ne priča o ovome. Meni najišćekivaniji naslov iduće godine. Suradnja Miyazakia i R.R. Martina, di češ bolje? Jedna od rijetkih igara koje sam spreman prednaručit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
Vjerojatno ćemo Martin-ovo stvaralaštvo čitati skupljajući lore related iteme u igri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
PREMIUM
|
Citiraj:
Pa.. iskreno i nisam neki fan GOT-a da bi mi njegovo sudjelovanje u ovom bilo presudno, ali drago mi je što ima neki marketinški efekt i što možda znači drugima ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Ne volim te sadističke / "istočnjački stil" igre, ne volim tu neku mračnu stranu njih, ne volim manjak animacija i cut scena itd. Nisam za to, nikad neću biti i ne mislim biti. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PREMIUM
|
Citiraj:
![]() Rijetke takve igre koje te u današnje vrijeme ne vode za ruku od početka do kraja kao interaktivni film. Prepušten si sam sebi, teško je, al i pošteno, pa je i satisfakcija igranja veća kad nešto uspiješ. A dobro, ukusi jel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
To su igre koje ili voliš ili ne voliš, nema između. Ono COD igre ekipa voli ili ne, ali imaš ljudi koji ih igraju onako, usput, jer nemaju šta drugo. Ove igre ne. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Tu se slažem sa vama, od kada sam probao from igre, samo to peglam na PS-u, dok PC služi za COD i Apex, ostalo sam batalio. Jednostavno me više ništa od tih novijih SP igara ne drži, koliko god se tjerao da ih igram i završim. Redovno se vraćam Sekiru, Bloodborneu, i DS-u kad mi dosadi napucavanje online, i jedva čekam zaigrati Elden Ring. Čudno je kako me nekad znaju kolege s posla gledati kad kažem da igram souls igre, te sam time i suprugu zarazio toliko da je sve odigrala osim Sekira. Souls igre zahtjevaju skilla i kad ga jednom stekneš nema tu grinda, samo peglaš naprijed i uživaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Baš tako odigram ja više manje svašta novo što me privuće, ali replayam uvijek samo from soft igre. Mislim da jedina igra koju sam odigrao vise puta unazad par god, a da nije from soft je tlou 1. Ovo ostalo sve proletim jednom i vise se nikad ne vratim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
svaka čast, ali ja sam pogledao par strimova i to jednostavno nije za mene, satima ubijat istog bossa i nadat se da ću nakon 50 pokušaja imat više sreće, meh, previše sam casual za to, ali igra je vrh tko voli ![]()
![]() |
#30 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja sam probao neki dio ds-a i odustao nakon par sati. To je mazohizam, nema sanse da opet zaigram. Stil borbe je dobar, izgleda super, i settingsi i atmosfera je uvijek dobri, ali nemogu gubiti živce na igru. Prestar sam za to. Ali izgleda izvrsno. Jedino ako stave noob tezinu Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|