|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Excel
Znači imam problem (osim što nemam pojma o excelu)... Dobio sam svojedobno excel datoteku u kojoj je bio složen raspored izostanaka zaposlenika (za koji ne znam ni tko ga je napravio ni kako da dođem opet do njega). Dobra stvar kod tablice je ta da je netko napravio da kada upišem npr G da mi tu ćeliju oboja u određenu boju.. (slika u prilogu) e sad bih ja htio mjenjati i dodavati nove ćelije tako da imam veći raspon boja i oznaka... Zna li netko možda kako da to napravim, da li su to makro naredbe ili nešto drugo.. jer stvarno ne znam od kud da krenem tražiti i pokušavati... Screenshoti su u prilogu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Odaberi polja na kojem želiš da ti se oboje polja, pa pod Home tabom imaš Conditional Formating i u njemu Highlight cell rules i u njemu Equal to. Upiši slovo G i sva polja sa slovom G će biti obojana u odabranu boju. Valjda sam pomogao. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Traži pojam "uvjetno oblikovanje excel" . Imaš hrpu primjera i videa kako podesiti npr bojanje ćelije s obzirom na njenu vrijednost Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
odlično. hvala puno ekipa |
![]() |
![]() |
|
|