|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Winamp Plugin
Dali ima kakav plugin koji bi dok zavrsava pjesma(zadnji 7sec) pokrenuo iducu pjesmu tj da nema zaustavljanja??
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
iliti crossfading? winamp 5 ima u sebi tu podrsku bez ikakvih pluginova. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Hvala!!! Bas sam seljak. ![]()
![]() |
#8 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
MAD plugin za mpeg3 ASIO output plugin (ak nemas dobru zvucnu i pojacalo, onda se to ine isplati)
__________________ |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da, ja sam MAD stavio u MediaMonkey i fino radi. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Taj MAD, jel to za Winamp i ide lu u najnoviju verziju? Koja su poboljšanja?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam ih probao... Previše je svega nabacano na jedno mjesto, a i zvuk mi je malo lošiji nego sa službenim. Ima opcija dosta...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja se nikako ne mogu snać, yebo me pas, skidao sam neke presets kao Ekstra za music & movies, pa ovo ono, a ono mi s***ealo komšletmno zvuk... il mi ide na zadnje ili nema zvuka na sub, ili nešto treće... tko ovo kuzi? ![]() ali bih volio nekako skužiti kako da koristim i dalje zvučnu na ploči i Live!icu.. zvučna s ploče bi mi trebala da mogu imati slujke i mik, a live da je spojim na receiver.. sad je tako spojena, ali više nemam mic i slušalice... ako me kužiš što želim reć... koju ti verziju koristiš? i koje postavke? Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 09.11.2006. u 17:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Za one koji su još na Winampu, poput mene, preporuka za dva plugina koja su mi se pokazala najboljima: Enhancer 0.17 - obogačuje zvučnu sliku, kad ga sad isključim nekako mi je mp3 bezličan. Puno bolji od DFX-a i sličnih. Simply Surround - predobro nešto. Svakako isprobat. MuchFX - ovaj plugin ne služi korekciji zvuka. Dodaje još jedan prozor Winampu u kojem se onda otvaraju svi pluginovi, uključuju se i gase.
![]() |
#15 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
ne kazem da je los, ali koliko god ga podesavao koji god preset stavio nikako nije bolji od DFX-a, cak sam doveo dvoje ljudi da mi kazu sto misle (nisu znali koje DSP koristim, jer ni ne znaju sto je DSP ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
inace crossfade je imao jos winamp 2.xx ![]() |
![]() |
![]() |
|