|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
hard disk promet monitor
ima li se neki programčić koji će laganini promatrat koliko se trenutno zapisuje na i čita sa diska? kao netlimiter za mrežu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To ti je imao CPUCool. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
imao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Opet si lijen ukucati jednu riječ u tražilicu i pogledati??? ![]() Već si ga mogao skinuti i isprobat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
vidio sam da si logiran pa reko da te pitam detaljnije tek sam sad uspio završit pregled foruma pa ću bacit google na oko ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Pa ne mogu ti reći da li je to još uvijek aktuelno kad ga ne koristim barem pola godine...bilo je to i za hard, server, i ostale sitnice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
bijah jučer googlirao, ali nisam se usrećio sa cputool našao sam neki diskmonitor, ali je plaćanje u igri jel imaš taj cputools kod sebe na hardu instalaciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ne tool. Mislim da je podien.de tak nekak adresa.... Ili ga ukucaj u tražilicu na : http://majorgeeks.com/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesus ![]() evo pogledao sam - na prvi pogled mi se ne čini da radi ono kaj bi ja htio: kad neki program prži po hardu, da on ima listu di se vidi sortiranje po programima...ovo kaj vidim je samo diskwrite i diskread, znači sumasumarum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Hard koji ti ima inkriminirajuće podatke (slike ljubavnice ili slične stvari) jednostavno isključiš iz SATA konektora prije paljenja kompa i neta ![]() To ti je jedino ziher ![]() Kad si off-line poskeniraš i sejvaš na dotični hard. Malo se šalim, ali ako si mislio na takve stvari-to ti je to. Pogotovo zato kaj se bilo koji soft može zeznuti (ili nije u stanju) prikazivati sve to u realnom vremenu. Pitaj Bubbu, možda on zna. Ili Raka. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ma krenuo sam prožvakati poveću zbirku vhs-kazeta sa crtićima i nekim dokumentarcima na dvd-ove...imam uleadov program (studio) koji je dovoljan za mene user-domesticusa, ali sam pri zajebanciji sa povećim mpg-fileom (zaboravio ugasit capture pa se nakupilo nekih 5 gigi) primijetio sačekušu: pomakneš mu slider i onda on žvače i žvače i žvače...a cpu stoji na par postotaka iskorištenja - znači hard ga stišće za grlo i ne da mu disat pa sam htio eto bacit malo oko na cijelo to vrćenje ploča i koliko ga to gnjavi a ovo kaj kažeš za bubbu i raka, pa jel gledaju forum ili ne? ili sam im u filteru? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
|
Pa obično takve stvari zanimaju ljude koji hoće vidjeti špija li ih admin na poslu ili su paranoični kad idu na net ![]() Ne kužim, koji si slider pomaknuo? bdw-si dobio više Nero 7 ??? Ja sam neke stvari prebacivao u nero digital format i rezultati su izvrsni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() tipa hoćeš odrezati od kraja crtića do kraja snimanja pa se moraš namjestit sa sliderom sa stisneš begin i end (ko u virtualdubu)...e, ti mu namjestiš slider, a on počne žvakat i tako 30-ak sekundi nisam se još dogovorio sa mitzekom da mu isporučim još nekaj hardwareaja za donaciju... ja sam probao sa avivo i imao sam nekih problemčića...ali ono kaj se dobilo je ipak vidljivo lošije od xvid-a u 2pass-u al da je par puta brže, apsoštrumpfno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Super Moderators
|
Ako ću ići ovaj tjedan do bake-možemo se naći i porazgovarati o nero digital formatu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |