|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Gamad
Sve si nekaj mislim...gospoda iz hidro-meteorološkog su cijelu noć za ZG danas prognozirali eve-ntu-alno mrvičak snijega i to samo po "okolnom gorju" A ja cijelu noć i dan gledam fucking KIJAMET ![]() Nije da nemaju radare, satelit, IC očitavanja i slične niskotehnološke igračke...jebemumater čovjek bi si pomislio da su u stanju dati kakvu-takvu prognozu barem za 12 sati... Ali nisu. Nisu u stanju dati ni prognozu za 8h a kamoli kaj boljeg... A nije baš da se ogromne mase hladnog zraka približavaju 300km/h... Kaj je previše-previše je. Pa si ti nekaj isplaniraj... Tek su u 16.00 objesili novu prognozu za ZG (valjda su do onda konzultirali gataru i izbjegavali pogledat kroz prozor): "Oblačno povremeno sa snijegom. Vjetar slab. Temperatura zraka uglavnom između -2 i 0 C.st. Zadnja izmjena 29.12.2005 u 16 sati" Ono povremeno znači da JOŠ pada... I za ne falit-sarma će mi biti gotova tek u 17.00 a ja gladan... ![]() Uf...da mi je bar Vakula i kompanija malo bliže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
pa kod mene(slavonija) uopće ne pada... jučer je malo padalo ali brzo je prestalo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam danas bio do Marije Gorice i sad moram opet. U Zagorju je doslovce mećava...Pitaj Boga kako ću doći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Jelc, cura mi kaže da oni kod susjeda doma imaju newfoundlera koji, valjda zbog promjene prirodnog habitata, prije nego što padne snijeg sav popizdi i sretan je ko malo dijete... Zamjeni Vakulu sa takvim nečim ![]()
![]() |
#7 |
Registered User
|
Šta fali prognozi? Lijepo kažu "Promjenjivo s mogućim" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
srkalo
Datum registracije: Feb 2005
|
mene mighty zajebo, pričamo mi i kaže on ma zaobići će nas snjeg koji je pado u zg ...i on ode, a ja produžim igranje biljara i maloprije se vraćam a ono pada ko lud i još kiša s njime, mnogo sam pokiso biće ga metar do jutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
jebote al pada kod mene.... :burn: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Lesa-ja imam još goreg pesa...moj zaćori u snijegu, samo se vidi bijela hrpetina ![]() Uopće ga ne smeta. Nisam ga jedamput tražio po dvorištu i zvao-samo se hrpa snijega počne dizat i izviri zbunjena pseća njuška...ono kaj se dereš...koji ti je...:clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je svejedno...Ionako cijeli dan jedem i sjedim ispred kompa... ![]() ![]()
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Nitro care ![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
moji klinci čekaju da padne , ali tu ga nema ni pahulje... Morat ću napravit 100 km da ga vide ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
Jelc, trebao si vidjeti jučer prizor u 12 sati na cesti od Janušvca prema Mariji Gorici. Cesta je valjda usred noći čišćena, nije posuta valjda 24 sata, na cesti ledena bljuzga. Kočenje? Nema šanse sa svom mogućom elektronikom i zimskim gumama. Možeš ići maksimalno 40 na sat, sve iznad je u sferi "kamikaza". Da li takvih fali? Naravno da ne. Pol sata kasnije se vraćam, kad na THE zavoju (prolaziš tamo, znaš na koji mislim ![]() Jučer mi je stari navečer u 7 išao gore do vikse. Očišćeno? Ne. Kako je došao gore, ne usudim se ni pitati. Danas ujutro me zove i kaže mi da su majmuni očistili, ali da nisu posuli, tako da je situacija sad još gora, jer je na cesti ostao sloj leda... Ekipi zimske službe u Mariji Gorici upućujem jedno ***** *** ***** * *** * *** ** ****** od srca. ![]() A ni po Zagrebu nije puno bolja situacija...Mitzeka sam jučer čuo... i on i ja smo imali jučer zimske radosti na neočišćenim cestama. :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Do Šibica-kak-tak, do Brdovca podnošljivo, sve nakon toga je čista radost ![]() Trebaš vidjeti kak je dalje do Šenkovca... Kod nas sad čisti neki tenkre iz Kraja-živi užas. Još je dobro kad je samo snjeg-par kuća gore od stare vodovod ima nekakav preljevni ventil pa je cesta malo-malo klizalište... Zaboravio sam spomenuti da je grdi breg i dva zavoja ![]() Jedne godine sam se po pola metra snijega furao gore sa starom R5 bez grijanja+ljetne čelestonke...bilo je zabavno. Jednom rukom brišeš šajbu, drugom voziš. Već sam sto puta razmišljao da si za gore nabavim neku Nivu sa plinarom. The zavoj-vidio sam jedne zime tipa koji je išao od Gorice i pred Las Vegasom na ravnom dijelu ceste-hop na krov, joj koja je to bila zbunjena njuška kad je izgmiljio van. Mi smo se za to vrijeme tranu krijepili lignjama i kuhanim vinom mudro čekajući da prođe ralica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Kaj ti fakat očekuješ da bu zimska služba čistila snijeg s ceste si normalan pa vani pada snijeg hladno je i cesta je od snijega skliska, uostalom snijeg krajem prosinca je kod nas totalno neubičajena pojava pa im nemreš zamjerit kaj su jadni ostali nepripremljeni. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
@ jelc : Ne taj zavoj (iako je taj isto iz nekog meni nepoznatog razloga stalno mjesto nesreća, vidio sam ih tamo valjda 20) nego onaj koji ide pod 90 kad ideš od Januševca, prođeš skretanje za Mačkovec i pred ulazom u Trstenik. Sad sam prolazio i vidio sam jednu Fiestu kako se zabila u snijeg. Dok sam drugi put prolazio nakon pol sata, bio je samo otisak prednjeg kraja u snijegu. Nego, ovi privatnici što čiste snijeg...pa te treba štapom...uzmu od općine lovu, treba ima više od 12 sati da očiste snijeg, sol pospaju valjda iz one bočice što ima po restoranima (salinjera, kako se to zove?), razvaljuju rubnjake... @ Isus : Pa normalna stvar, više sam ralica vidio usred ljeta nego sada po cestama. Ova zimska služba mi se čini da funkcionira po principu " sve ekipe su na terenu - čekaj da se otopi" :burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
E sad-dok su čistili Novaki bilo je ok, i stari i sin su pokojni pa je onda jedne godine čistio Žnidarić, valjda mu nije bilo isplativo pa je odustao. I sad taj mulac iz Kraja ![]() Ovaj zavoj na koji misliš meni nikad nije predstavljao problem, jedino znam malo usporiti ispred. Jer nikad ne znaš kad će neki pijani prigorec dozujati po sredini. ![]() A i za taj kod Vegasa mi nikak nije jasno kaj rade...vozim se tamo skoro 20 godina i još dumam kak im to uspije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
Ja sam mislio da Žnidarič još uvijek čisti tam kod mene, ali nisam siguran. Znam da je "ralica" neki traktor sa sijalicom za pšenicu koja preko zime služi za sijat sol. A taj zavoj sam nazvao Murphyev zavoj, na njemu ćeš i usred noći naletjeti na nekog iz suprotnog smjera, makar na cijelom putu od Januševca do vikse nikog ne sreo. I znam da nije strašan, ali sam u ovih par dana kad pada snijeg uvijek vidio neku glupost na njemu svaki put kad bi prošao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ono "u sred noći" ne stoji...bar vidiš svjetla ![]() U svari-ja se najviše volim tamo vozit kad padne mrakača, to mi je uživancija... Još je po toj cesti i dobro, po noći na glavnoj malo-malo naletiš na pijanog balavca sa bijesnim autom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
Ne znam jel Žnidarič čisti, ali ako je to on, dođe mi da ga napucam kad ga vidim. A Marica nam je napravila pravu cestu. Kad se sjetim kakva je bila do prije par godina, a kakva je sada. Jedino fali crta po sredini, inače sve 5. A tamo se pazi, ne jednom su mi istrčale srne i lisice, pa ako ne želiš popravljati prednji branik... ![]() Ali da tamo nije gušt potegnuti...samo murja zna čekati poslije zavoja u smjeru MG. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|