|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
majne noje kutija....
dakle..... za osnovu je poslužio kostur od nonejm kućišta koji je skraćen za cca visinu dva 5ikvaratna slota..... na njega su zavidane 3-slojne šper ploče debljine 6mm....... iza mrežice od zvučnika je 12cm vent koji puše kroz dva HD-a.... sprijeda su još i dva usb njoka...... unutra stanu da 4 hd-a, flopi i dva cd roma ili štogod....(ja sam iskoristio samo jedan slot.... napajanje je vertikalno okrenuto i njegov 12cm vent uvlači zrak iznad procesora i memorije..... dimenzije 34x20x40..... udomljava atx mb........ datum završetka projekta 1.1.2006........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako kuciste bude izgledalo ka model bit ce prva liga
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Samo da pitam, jel mislis koristiti kaveze za HDD i CD-ROM od starog limenog kucista ili mislis sve napraviti od drva? Naime, ja isto tak nes radim, al cilj mi je imati sto manje zeljeza unutra, a sto vise gume oko HDD-a i CD-ROM-ova zbog smanjanja buke... I da, mogao si, ako imas, staviti sliku unutrasnjosti... P.S. Vidim da delas sa Sketchup-om, fora program ![]()
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
kavezi su od lima.... drvo je loš disipator topline..... a za smanjenje buke tu su gumene šajbe..... bit će slike posli nove godine...... jučer sam upravo izreza kostur sa ubodnom pilom i sve obradio..... sad moram nabavit kvalitetnu šperploču ....tanku i krutu..... pa to fino izrezat....... prednju rešetku sam skinuo od nekih auto zvučnika.... taman 12cm.... skečap mi je samo za ugrubo..... nema do papira i olovke....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|