|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Voice Changer
Jel zna neko za neki besplatni program tipa Voice Changer koji ti promjeni boju glasa na mikrofonu tipa zenski, djeciji, terminator glas ![]() Google mi nista ne pronalazi... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
jedino kaj mi pada na pamet je Funny voice. A bilo je prije na BUGovom DVDu jedan odličan program al se ne sječam imena.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
CreativityIsDead
Datum registracije: Dec 2005
|
jel ti treba da ti pretvara glas u trenutku kad govoriš ili da ti to možeš kasnije editirat i kasnije mijenjat glas? ak je ovo drugo onda ti je cool edit sasvim dovoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
@fanATIk da, ali sve upucuje na AV Voice Changer kojeg vec imam i Trial verzija je sto mi se nikako ne svidja. @buljo Funny voice je malo pre vulgaris, nesto ipak bolje trebam. AV Voice Changer mi odgovara po svim opcijama al mos ga frigat kad nije free. stoga sjeti se onog sa Bugovog DVD-a ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
E to kaj nije free......... hehe imam za to lijek... ![]() Potražit ću pa ću reč.. moram nač DVDe i nač vremena ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Ima na zadnjem BUG cd-u, zove se : AV Voice changer software diamond 4.0.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|