Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking > Memorije
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 03.12.2019., 21:19   #1
window09
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 35
Molim pomoć - mogu li nadograditi Corsair Vengeance LP

Poštovani
Imam 1x8gb ddr memorije u računalu.
Marka Corsair, 8gbx 1, 1600 mhz


Prilikom cpuz sam dobio sljedeće podatke


Corsair Vengeance Low Profile 8GB DDR3 1600MHz, CML8GX3M1A1600C10





Fotografija ispod je prikaz CPUZ


Imam matičnu ploču - GA M970 US3P
Na ploči imam još samo jedan slobodan utor
Mogu li dodati još jedan Corsair Vengeance LP 8gb
Pa da bude 2x 8gb


Koliko vidim ovdje - link ispod, piše da idu 2x8 gb



https://pcpartpicker.com/products/me...000,2500000000


Može li netko vidjeti link i fotku ispod od cpuz pa reći što misli jer sam našao na Nabavi tu memoriju i rado bih ju kupio
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	corsair cijena.jpg‎
Views:	20
Size:	33.2 kB
ID:	21756  

Zadnje izmijenjeno od: window09. 04.12.2019. u 10:43.
window09 je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2019., 08:59   #2
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varasdinum
Postovi: 11,198
Pa piše da možeš.
Zašto ne bi mogao?
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.12.2019., 10:43   #3
window09
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 35
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Pa piše da možeš.
Zašto ne bi mogao?



Ok


P.S stavio sam bio krivi naziv ploće, ispravio sam.
window09 je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2019., 11:53   #4
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varasdinum
Postovi: 11,198
Ali nema smisla što govoriš.

Imaš 1 x 8GB rama već, a samo 1 slot slobodan?

I GA-970A-DS3P ATX i GA M970 US3P (ne znam koja je prava) imaju 4 slota. Znači trebao bi imati 3 slota slobodna.

Citiraj:
4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory (Note 1)
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2019., 22:04   #5
window09
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: Zagreb
Postovi: 35
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Ali nema smisla što govoriš.

Imaš 1 x 8GB rama već, a samo 1 slot slobodan?

I GA-970A-DS3P ATX i GA M970 US3P (ne znam koja je prava) imaju 4 slota. Znači trebao bi imati 3 slota slobodna.



Išao sam baš otvorit i zaista imam 4 slota


Uglavnom, u tom slučaju mora raditi 1+1x 8gb.
window09 je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2019., 22:29   #6
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varasdinum
Postovi: 11,198
I da imaš 2 slota, mora tako raditi
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na